Strona 4 z 6

: 2016-10-09, 10:28
autor: Grossus
Czy ktoś wie gdzie jest tabela z wynikami z 3 imprez PKZ które się już odbyły?

: 2016-10-09, 10:44
autor: esmar
druga strona tego tematu

: 2016-10-09, 10:56
autor: Grossus
Miałem to, i gdzieś mi umknęło. Dzięki za przypomnienie. :-)

: 2016-10-18, 09:35
autor: yamrt
Pytanie nieśmiałe mam czy istnieje możliwość wniesienie opłaty startowej na miejscu w biurze zawodów .

: 2016-10-18, 09:58
autor: T83
No podepnę się pod tą skromną prośbę.

: 2016-10-18, 16:21
autor: esmar
Jak każdy organizator zawodów, sprawy związane z opłatami chcemy mieć załatwione wcześniej - stąd prośba o wcześniejsze wpłaty na konto.

: 2016-10-18, 19:07
autor: pawelw
Jak każdy organizator zawodów, sprawy związane z opłatami chcemy mieć załatwione wcześniej - stąd prośba o wcześniejsze wpłaty na konto.
Ja wiem, że to nie tu ale nie wytrzymałem: składkę roczną mam wpłacić GOTÓWKĄ a nie przelewem a zwykłej wpłaty na zawody nie chcecie przyjąć w ten sposób ?? Niech mi to ktoś wyjaśni bo nie ogarniam !!

: 2016-10-18, 19:17
autor: Prot
Proszę o przydzielenie mnie i córki do jednej grupy (1 karabinek)

Pozdrawiam.

: 2016-10-18, 20:09
autor: esmar
pawelw pisze:ale nie wytrzymałem
byś wytrzymał do piątku albo zapytał na PW to bym wyjaśnił a przypomnę, że składki nie opłaciłeś gotówką tylko rozliczyłeś się fakturą za OMP, w lipcu ...

: 2016-10-18, 21:29
autor: Grossus
Pawle, przecież wszędzie tylko prosimy o wcześniejsze wpłaty i jeszcze nigdy nikogo nie odprawiliśmy z kwitkiem jeśli tylko wpłacił przed odprawą w biurze zawodów.

: 2016-10-19, 20:24
autor: lysy
Panowie nie chcę się narzucać ale czy mam pomóc przy grillu czy ktoś inny będzie odpowiedzialny, a tu nie za dużo czasu zostało na zamówienie kiełbachy i kiszki.
A najlepiej bym prosił o o konkretną listę zakupów czego i ile , jeśli to ja mam zrobić zakupy.
Pozdrawiam i oby była ładna pogoda

: 2016-10-19, 21:06
autor: esmar
Z twojej roboty wszyscy są zadowoleni więc fucha grill majstra jest Twoja :mrgreen:
Zakupy - PW

: 2016-10-19, 21:47
autor: Tomx
Współczynnik kiełbasy na głowe 1,25:)

: 2016-10-19, 21:51
autor: Grossus
Tomx pisze:Współczynnik kiełbasy na głowe 1,25:)
Walczę od tygodnia z przeziębieniem i bardzo bym chciał ten współczynnik podwyższyć :mrgreen:

: 2016-10-19, 21:58
autor: esmar
Tomx pisze:Współczynnik kiełbasy na głowe 1,25:)
podwyższymy trochę, koniec sezonu - trzeba tłuszczyk na zimę odkładać :mrgreen: