Wielki Finał Ligi WSST 2015 - 18.10.2015
Dla Ciebie to nawet filmiki : https://www.facebook.com/wsststrzelec?ref=hlJaro pisze:A ja czekam na zdjęcia ;)
Pozdrawiam.
Grossus, weź tylko ze sobą dodatkowego grila, bo jak przyjedziesz to klubowy już nie da rady A tak poważnie to jest może aktualizacja tabeli https://www.dropbox.com/s/iihjxgj311s2w ... 5.xls?dl=0 ?
SpidiSpidi pisze: niestety ze śrutu kupionego awaryjnie w Mikstacie i od razu wyniki do dupci..
- konkurencje należy likwidować metoda nieważna
- jesteś już dużym chłopcem i zapewne nikt nie zmuszał do kupna , sam strzelam śrutem z tego samego źródła i wszystko gra
- zawsze możesz zemścić się na rzeczonym śrucie(bo na tym najmniejszym najłatwiej )gniotąc go pacami dwoma albo chcą poczuć się bardziej męski to jednym .
-i po ostatnie Krzysiu strzelać to trzeba umieć jak to ktoś powiedział .
DGST- Beaver
www.hftbeaver.org
www.hftbeaver.org
Ciągle tego strzelania się uczę :)
Oczywiście uwaga do śrutu nie tyczyła się miejsca jego zakupu lecz nie trafionej serii...
Przy zakupie karabinka kupiłem trzy różne pudełka śrutu, dwa dawały kiepskie skupienie na mojej lufie ale jedno pudełko rewelacja. Śrut niemal sam się naprowadzał na cel :)
Może to zasługa wiary w niego ale pozwalał wygrywać zawody, w Mikstacie z niego też miałem całkiem fajne efekty, nawet pokonał wówczas Maszota a na nocniku były tylko o punkt gorszy...
Ostatnie zawody pucharu były zaskoczeniem, wiatr dużo słabszy niż wcześniej a ja nie moglem położyć żadnej małej kazety
Oczywiście uwaga do śrutu nie tyczyła się miejsca jego zakupu lecz nie trafionej serii...
Przy zakupie karabinka kupiłem trzy różne pudełka śrutu, dwa dawały kiepskie skupienie na mojej lufie ale jedno pudełko rewelacja. Śrut niemal sam się naprowadzał na cel :)
Może to zasługa wiary w niego ale pozwalał wygrywać zawody, w Mikstacie z niego też miałem całkiem fajne efekty, nawet pokonał wówczas Maszota a na nocniku były tylko o punkt gorszy...
Ostatnie zawody pucharu były zaskoczeniem, wiatr dużo słabszy niż wcześniej a ja nie moglem położyć żadnej małej kazety
- Lord Rzeźnik