No właśnie, bo już mnie ludzie z Wrocławia podpytują - chcą wpaść a tu żadnej informacji...Grossus pisze:Gdzie następne zawody bo to już za tydzień! Trzeba ogłoszenie robić!
Liga zimowa 2015/2016
- Lord Rzeźnik
Na prostszy pomysł wpadłem: światełko chemiczne.
Albo jeszcze inaczej: położymy zapaloną latarkę na 25% mocy, kilka metrów od figurki. Zaraz sprawdzę, ile wytrzyma na takim trybie jedno ogniwo. A w razie czego - mam ich 7.
Edit: po 2 godzinach napięcie spadło z 4,2 do 3,4V, a można ją doić spokojnie do 2,7. Jak jeszcze godzinę poświeci to będzie idealnie. Także figurka ukryta w którymś z tuneli wchodzi w grę :).
Albo jeszcze inaczej: położymy zapaloną latarkę na 25% mocy, kilka metrów od figurki. Zaraz sprawdzę, ile wytrzyma na takim trybie jedno ogniwo. A w razie czego - mam ich 7.
Edit: po 2 godzinach napięcie spadło z 4,2 do 3,4V, a można ją doić spokojnie do 2,7. Jak jeszcze godzinę poświeci to będzie idealnie. Także figurka ukryta w którymś z tuneli wchodzi w grę :).
Zapalimy świeczkę, będzie nastrojowo 
Hmm... Ci też się fajnie bawią
może zrobimy jakieś urozmaicenie i postrzelamy do kiełbasek?
Wypisz, wymaluj HFT!

Hmm... Ci też się fajnie bawią

może zrobimy jakieś urozmaicenie i postrzelamy do kiełbasek?
Wypisz, wymaluj HFT!

Ostatnio zmieniony 2016-02-08, 20:17 przez hydro, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lord Rzeźnik
- Lord Rzeźnik
Marku, tunel, o którym myślałem ma 2 wejścia: jedno od dziedzińca, a drugie z tyłu fortu po prawej stronie (od góry). Sam korytarz też kończy się tak, że łatwo będzie oznakować wejście do niego. Zobacz sam:
https://www.dropbox.com/s/48hd0b8ilt0ni ... m.mp4?dl=0
Tam, gdzie wyszedłem byśmy wchodzili i strzelali w dół. mamy do dyspozycji nawet maksymalny dystans :)
Zarząd pozwoli wywiercić 2 dziurki w podłodze tunelu? Jak nie to osobiście wtargam tam pniak i przykręcę figurkę do niego :P.
https://www.dropbox.com/s/48hd0b8ilt0ni ... m.mp4?dl=0
Tam, gdzie wyszedłem byśmy wchodzili i strzelali w dół. mamy do dyspozycji nawet maksymalny dystans :)
Zarząd pozwoli wywiercić 2 dziurki w podłodze tunelu? Jak nie to osobiście wtargam tam pniak i przykręcę figurkę do niego :P.
-
Gril
Wiadomość o stanie zapasów grila i reszty przekazana.