Kuchaj pisze: ↑2023-04-16, 00:53Cześć Wszystkim!
Cześć
Kuchaj pisze: ↑2023-04-16, 00:53Jestem tu kompletnie nowy więc z góry przepraszam jeżeli odpowiadam w złym miejscu.
Miejsce dobre, tylko troszkę późno, albowiem...
Kuchaj pisze: ↑2023-04-16, 00:53Czy dnia 16.04.2023 planuje planuje ktoś trening lub jakieś rekreacyjne strzelanie na Forcie IV.
16.04 (czyli dzisiaj) organizujemy ZAWODY

i w związku z tym...
Kuchaj pisze: ↑2023-04-16, 00:53Nigdy nie uczestniczyłem w grupowym strzelaniu i wiem tylko tyle co wyczytałem w internecie,
a chętnie doszkoliłbym się pod okiem kogoś doświadczonego.
NIE CZEKAJ, NIE ZASTANAWIAJ SIĘ tylko wbijaj dzisiaj na Fort i zapisuj się na zawody. W najgorszym wypadku - "zmarnujesz parę godzin" (oj, nie wierzę

) W najlepszym - już za pierwszym razem poznasz nasze hobby od najfajniejszej strony. Brak doświadczenia czy brak własnego sprzętu nie jest ŻADNĄ przeszkodą. I nie popełniaj jednego z najczęstszych błędów początkujących, czyli: "najpierw muszę się nauczyć strzelać a dopiero potem zawody". To tak nie działa

Przez parę godzin na zawodach, w towarzystwie kogoś bardziej doświadczonego nauczysz się więcej o strzelaniu niż przez pół roku samodzielnych prób.
Tak więc - zapisy są od 10:30, zaczynamy strzelać o 11:00. Jedyne czego potrzebujesz to zjawić się i mieć pozytywne nastawienie (oraz ciuchy, którym nie straszne kładzenie się w trawie)