Najbliższy weekend
Re: Najbliższy weekend
Będę, w końcu trzeba testować nowy aparat . A i pogoda zapowiada się przyzwoita .
Steyr HP & TX HC
Przymierzam się do wypadu na fort jutro, w sobotę. Oczywiście zapraszam osoby zainteresowane. Nie lubię się zrywać z łóżka za wcześnie (jak nie muszę), więc niech będzie od godziny 10.
HFT
Niestety ale musze trochę ostudzić entuzjazm nasza nie pisana umowa z fortem obejmuje treningi w fosie traktujmy strzelanie na dziedzińcu jako sytuacje wyjątkową powiedzmy pojawiliśmy się i zaczeło padać.
Mazgier weź wiesz co
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski
Dzięki Marcin fotki super
Dzisiejszy trening odbył się w licznej grupie było jak zawsze trochę śruty i sporo rozmów przy śrucie
Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie oczywiście największe podziękowania dla dzisiejszej gwiazdy Laura kasowała cele jak wytrawny snajper brawo
Uwaga:
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski
Wielkie dzięki za fajne przedpołudnie, Laura zachwycona
Marcin... Robisz takie fotki, że chyba poproszę o prywatną sesję zdjęciową... Trzeba coś dla potomnych zostawić...
A Laura fakt... Wytrawna zawodniczka... Tatusiowi córci gratuluje, a córci celnego oczka... Podpytywalam jak ona to robi ale bystrze odpowiedziała, że " to samo tak strzela"... Spryciara...
- Marcin Lamcha
Wniosek z tego taki że jak sprzęt jest dobry to wystarczy nie przeszkadzać.
Od zera do klasy średniej, i to w kilka lat.
Wejście na fort główna bramą od ulicy dojazd?
Samochód rozumiem że najlepiej zostawić kawałek wcześniej?
Będę wdzięczny za instrukcje (mogą być na priv), panuje wpaść w przyszły weekend
Samochód rozumiem że najlepiej zostawić kawałek wcześniej?
Będę wdzięczny za instrukcje (mogą być na priv), panuje wpaść w przyszły weekend
Tak bramą, auto na zewnątrz ale pamiętaj że można wejść tylko z członkiem klubu. Zazwyczaj zbiórka pod bramą o określonej godzinie. Obserwuj wątek
Jeśli nie mogę komuś pomóc, to przynajmniej nie przeszkadzam.
Steyr Challenge + Valiant 4-12x40 HFT,
P17
Vygo i Jackalope
Proca
Steyr Challenge + Valiant 4-12x40 HFT,
P17
Vygo i Jackalope
Proca
@Dextro4
Obserwuj tym bardziej, że w najbliższą niedzielę jest Stalingrad i, zdaje się, że sporo z nas się wybiera więc nie wiadomo jak będzie z obecnością na Forcie.
Oczywiście, możesz też pomyśleć czy samemu nie wybrać by się do Piątku... Pamiętaj, że nawet jeśli nie masz własnego sprzętu to jest spora szansa, że ktoś użyczy
Steyr HP & TX HC
Dzięki, będę obserwować
Cześć
Czy w następny weekend planowane jest jakieś spotkanie? Czy, aby przyłączyć się do strzelania (mam swoją wiatrówkę) trzeba zostać członkiem? Wymagane są opłaty? Co ze strzelaniem w ciągu tygodnia?
Nie strzelałem od 15 lat, zaczynam jakby od zera.
Czy w następny weekend planowane jest jakieś spotkanie? Czy, aby przyłączyć się do strzelania (mam swoją wiatrówkę) trzeba zostać członkiem? Wymagane są opłaty? Co ze strzelaniem w ciągu tygodnia?
Nie strzelałem od 15 lat, zaczynam jakby od zera.
Część niedzielne spotkania są cykliczne i głównie ja się nimi zajmuje.
Akurat ta niedziela i poprzednia wypadła z powodu zawodów wyjazdowych najbliższą myślę że będzie aktualna. Żeby strzelać ma terenie fortu trzeba być członkiem WSST STRZELEC ale każdy członek może wprowadzić osobę nie zrzeszona więc jeśli chcesz się z nami pobawić nie ma z tym problemu.
Obserwuj wątek napewno będzie informacja kiedy i o której godzinie ja osobiście zapraszam u nas zawsze jest fajnie
Akurat ta niedziela i poprzednia wypadła z powodu zawodów wyjazdowych najbliższą myślę że będzie aktualna. Żeby strzelać ma terenie fortu trzeba być członkiem WSST STRZELEC ale każdy członek może wprowadzić osobę nie zrzeszona więc jeśli chcesz się z nami pobawić nie ma z tym problemu.
Obserwuj wątek napewno będzie informacja kiedy i o której godzinie ja osobiście zapraszam u nas zawsze jest fajnie
Uwaga:
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski