II Mistrzostwa Dolnego Śląska - 24 maj 2015 r.
Wyniki strzeleckie Będą podawane ONLINE WYNIKI
Dolnośląska Grupa Strzelectwa Terenowego
www.hftbeaver.org
www.hftbeaver.org
Tomek jest BARDZO Skromny Nie dość, że wygrał w cuglach HFT2 to jeszcze w generalce skopał tyłki prawie wszystkim zajmując II miejsce z wynikiem 75 punktów na cholernie zdradliwym i wymagającym torze. Wielki Szacun Cieszę się bardzo, że zacna whiskey powędrowała w Godne Ręce.
Ale nie tylko Tomek wykonał zadanie. W każdej kategorii mieliśmy Swoich na pudle: Marylka III w kategorii Pań, Patryk II w HFT1 (74 pkt.), Jester III w FT (30 pkt.).
Podziękowania dla Patryka i Maćka za wspólną podróż :)
Ale nie tylko Tomek wykonał zadanie. W każdej kategorii mieliśmy Swoich na pudle: Marylka III w kategorii Pań, Patryk II w HFT1 (74 pkt.), Jester III w FT (30 pkt.).
Podziękowania dla Patryka i Maćka za wspólną podróż :)
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !
Wypada mi tylko pogratulować grupie Poznańskiej tak dobrych wyników. Robiliśmy co się tylko da by Wam "utrudnić" strzelanie, ale nie ma rady na takich strzelców jak np. Tomek
Dolnośląska Grupa Strzelectwa Terenowego
www.hftbeaver.org
www.hftbeaver.org
Wielkie dzięki dla wszystkich, z którymi mogłem spędzić te dwa dni . Jak zwykle rewelacyjna atmosfera i zabawa. Cieszę się z moich małych postępów .
Tomku, wieeeelkie gratulacje!! I żeby cię nie kusiło przechodzić do FT !
Pawle, dzięki za dodanie mi otuchy, ale niestety strzeliłem tylko 28 pkt . 30 to drugie miejsce Marka marassobi. Dużo nie zabrakło . Może kiedyś będę strzelał tak jak Tomx .pawelw pisze:Jester III w FT (30 pkt.)
Tomku, wieeeelkie gratulacje!! I żeby cię nie kusiło przechodzić do FT !
Steyr LG 110 FT + Sightron SIII FT
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.