Podstolice i Ługi k. Powidza - rekonesans
W najbliższą środę jadę na godz 18:00 do Podstolic w celach omówienia szczegółów wynajęcia terenu. Wstępnie mamy rezerwację na te terminy 18-19.07 oraz 08-09.08. Jeżeli jest ktoś chętny to serdecznie zapraszam na przejażdżkę. Co dwie głowy to nie jedna. Staruję z Zalasewa (Swarzędz).
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Podstolice zaklepane!!!
Ciekawy teren, bardzo dobre warunki wynajmu, wiele opcji i możliwości.
Plusy:
- rozleglejszy i ciekawszy teren niż w Dąbrówce,
- bardzo duże możliwości ustawienia toru i przychylny zarządca terenu,
- wiata na biesiadę,
- prąd (jedna lampa na oświetlenie terenu + zawieszane pod wiatą, gniazdka na podłączenie czajników elektrycznych)
- woda ze studni do mycia,
- ogromne możliwości rozbicia namiotów na terenie strzelnicy,
- bardzo łatwy dojazd z Poznania,
- dwa hotele (40 i 70 miejsc noclegowych) dosłownie pod nosem,
Minusy:
- teren strzelnicy nie jest ogrodzony,
- brak sanitariatów (na PKZ 1, a na PFTA 2 tojtoje),
Ogólnie dzisiaj z Podstolic wróciło trzech panów wyglądających tak:
Z zarządcą strzelnicy jestem dogadany, czekam jeszcze na ofertę kateringową.
Ciekawy teren, bardzo dobre warunki wynajmu, wiele opcji i możliwości.
Plusy:
- rozleglejszy i ciekawszy teren niż w Dąbrówce,
- bardzo duże możliwości ustawienia toru i przychylny zarządca terenu,
- wiata na biesiadę,
- prąd (jedna lampa na oświetlenie terenu + zawieszane pod wiatą, gniazdka na podłączenie czajników elektrycznych)
- woda ze studni do mycia,
- ogromne możliwości rozbicia namiotów na terenie strzelnicy,
- bardzo łatwy dojazd z Poznania,
- dwa hotele (40 i 70 miejsc noclegowych) dosłownie pod nosem,
Minusy:
- teren strzelnicy nie jest ogrodzony,
- brak sanitariatów (na PKZ 1, a na PFTA 2 tojtoje),
Ogólnie dzisiaj z Podstolic wróciło trzech panów wyglądających tak:
Z zarządcą strzelnicy jestem dogadany, czekam jeszcze na ofertę kateringową.
Jako, że imprezy nam się zbliżają dwie dosyć spore bardzo szybko, czy jest ktoś chętny do podjęcia tematu pod tytułem "Sponsor". Pucharki, dyplomy to jest u nas standard, ale jakieś dodatkowe fanty by się przydały. Spróbuję rozesłać gdzieniegdzie maila, ale jak komuś chodzi coś po głowie, to myślę, że warto już teraz się tym zająć.
Ponadto do końca tygodnia stworzę projekt baneru naszej grupy. Taki o wymiarach 4x2m chyba wystarczy. Projekt wcześniej pokażę do akceptacji.
Ponadto do końca tygodnia stworzę projekt baneru naszej grupy. Taki o wymiarach 4x2m chyba wystarczy. Projekt wcześniej pokażę do akceptacji.
1. Jakieś "fanty" to nawet ja mogę ufundować. Tylko nie wiem co by to mogło być. Może niech reszta grupy się wypowie/coś zaproponuje, byle nie fanty w stylu Steyr Challenge :)
2. Dobrze było by utworzyć kilka projektów graficznych tych banerów, i wybrać najciekawszy zgodnie z głosami większości. Napewno powinien być wyrazisty i nietuzinkowy. 4x2m wydaje się wystarczający, ale jak będzie np. 5x2,5m to byłoby jeszcze lepiej. W tych wymiarach do przyczepy napewno się zmieści.
2. Dobrze było by utworzyć kilka projektów graficznych tych banerów, i wybrać najciekawszy zgodnie z głosami większości. Napewno powinien być wyrazisty i nietuzinkowy. 4x2m wydaje się wystarczający, ale jak będzie np. 5x2,5m to byłoby jeszcze lepiej. W tych wymiarach do przyczepy napewno się zmieści.
- Krzysztof W.