liga kobiet:D
no generalnie to kładzenie świniaka jest strasznie fajne;] a jak za ciężki to niech zaczyna tak jak ja, z bipodem na leżąco albo siedząco i powolutku powolutku ramię i oko ćwiczy;]
ze swojej strony mogę polecić te urządzonka TENS EMS- pomagają na zakwasy a funkcja masażu co miesiąc jest nieoceniona... ;)
ze swojej strony mogę polecić te urządzonka TENS EMS- pomagają na zakwasy a funkcja masażu co miesiąc jest nieoceniona... ;)
Maleństwo moje: LG 110 hp
Widziałem ten moment i bardzo żałuję, że nikt tego nie sfilmował bo nie umiem wyobrazić sobie NICZEGO co mogłoby lepiej zachęcać do naszego hobbyesmar pisze:Moja Małżonka, po zawodach trafiła z TX'a w peta (10m) - ile radości było!

Jest jeszcze opcja podpórki na tripodzie/statywie - na tym ze sprężynki da sięesmar pisze:Dla "strzykawki" rady może i dobre, sprężynce raczej nie służą - tylko rączka, wolna albo podparta.

Steyr HP & TX HC
W przypadku Karin jest to mało prawdopodobne. Dobrała się ze Steyerem i dobrze jej idzie.Przemo pisze:Żeby Cię jakiś prosporcik czy tx nie zaskoczył

Tworzenie ligi open byłoby bardzo nie fair. Ciepło się zrobi, to może coś się rozrusza w lidze kobiecej.

Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
-
-
A ja jestem naprawdę szczęśliwy że kobietki się garną chłopy nabierają ogłady,jakby bardziej się starali no i sprawa ciasta które dodaje energii i stabilizuje kończyny(dzisiaj nie jadłem więc wynik z d..y.Może i moją Beatka się pojawi w końcu strzela też czasami.
Ciekawe czy ktoś ma ligę kobiecą ?
Ciekawe czy ktoś ma ligę kobiecą ?
Rany boskie co to będzie ???mazgier pisze:Ranyboskie... Kolejny Steyr????
Ostatnio zmieniony 2013-12-22, 23:20 przez WuDe, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
jej, Maleństwo jest cudowne:D Powoli zaczynam go rozumieć i mu nie przeszkadzać:D chociaż zdarzają się jeszcze błędy nowicjuszy, ale spokojnie, przyjdzie doświadczenie i wiedza, przyjdą i wyniki:DGrossus pisze:Dobrała się ze Steyerem i dobrze jej idzie.
super:D pogratulować! ;]WuDe pisze: ja jestem naprawdę szczęśliwy
zapomniałeś dopisać, że zawsze jest ciastoWuDe pisze:chłopy nabierają ogłady i jakby bardziej się starali

Maleństwo moje: LG 110 hp