II Zlot Kolekcjonerów Broni 3-4 czerwca 2017, Fort VI, Pozna
Serdeczne dzięki za obecność w sobotę i niedzielę na zlocie. Udało nam się zrobić super ciekawą atrakcję dla wszystkich zwiedzających. Każdy kto odchodził od karabinka miał banana na twarzy i nie było nikogo niezadowolonego. Promocja strzelectwa pełną gębą!
Dwie foty zakoszone z FB od WuDe
https://www.dropbox.com/sh/kv17rv2clqjg ... I9i8a?dl=0
Dwie foty zakoszone z FB od WuDe

https://www.dropbox.com/sh/kv17rv2clqjg ... I9i8a?dl=0
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Ja też dołączam się do podziękowań dla wszystkich, którzy pomogli!
Wszystko wyszło całkiem dobrze. Jeśli ktoś ma jakieś ciekawe spostrzeżenia, to proszę o komentarz. Weźmiemy pod uwagę, i następnym razem będzie lepiej :)
Zobaczymy jak takie spotkanie przełoży na napływ nowych hobbystów - oby dało efekt ;)
Przez dwa dni wystrzelano dobrze ponad 3k śrucin. Były momenty gdy strzelano na 5-6 stanowiskach, i ustawiała się kolejka. Jeśli na dniach twierdzy będzie ludzi jeszcze więcej, to już robi się małe wyzwanie.
Wszystko wyszło całkiem dobrze. Jeśli ktoś ma jakieś ciekawe spostrzeżenia, to proszę o komentarz. Weźmiemy pod uwagę, i następnym razem będzie lepiej :)
Zobaczymy jak takie spotkanie przełoży na napływ nowych hobbystów - oby dało efekt ;)
Przez dwa dni wystrzelano dobrze ponad 3k śrucin. Były momenty gdy strzelano na 5-6 stanowiskach, i ustawiała się kolejka. Jeśli na dniach twierdzy będzie ludzi jeszcze więcej, to już robi się małe wyzwanie.
Na dniach twierdzy można by zaimprowizować mini tor HFT. Pięć stanowisk po dwie figurki w miarę blisko siebie, na każdym mata i karabinek z właścicielem. Po dwa strzały na każdym stanowisku. Wyeliminowało by się kolejki oczekujących na strzelanie i atrakcyjność chyba by wzrosła.
"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy." Bruce Lee
(.22 LR, 5,45x39, .32 S&W LWC, 9x19, 12/76)
(.22 LR, 5,45x39, .32 S&W LWC, 9x19, 12/76)
-
-