Dziś złożyłem deklarację członkowską , tak że chyba mogę się już czuć członkiem
Waszej-Naszej sekcji, a że zajmuje się malowaniem proszkowym, więc jeżeli stwierdzicie że coś wymaga takiej renowacji to jak najbardziej mogę się tym zająć - z przyjemnością
mazgier pisze: dopuszczalnych tylko dla HFT (o ile, oczywiście Robert użyczy Kojota czy Małej Mi )
Nie tylko te nowe są w produkcji (ukończeniu) miś yogi, koniczynka, bałwan z Frozen oraz dwie inne. Zresztą co sobie wymyślimy to da się zrobić. Cześć jest w renowacji (też na ukończeniu).
Stado mam dość duże chyba na połowę toru :), różne przesłony do figurek ale z tym może być problem bo stały jest rozstaw śrub :(
Za dużo zabawek, za mało miejsca ale radocha jest :)
Paweł ,14 luty mamy zawody jeśli będzie to fort to w sobotę układamy tor chyba ,że koledzy zmienią miejsce na fort I lub czarnucha z kolei 7luty to niektórzy jadą na zawody do Biwerów
Jestem otwarty, rzuciłem tylko propozycję. 20-ty też mi odpowiada. Jak pisał Krzyś 6-7 jesteśmy w Zabrzu. Chcę tam być tym bardziej, że jest kilka kwestii kalendarzowych do omówienia z Hunterami
Im szybciej tym lepiej. Trzeba delegację do Podstolic wysłać i teren powiększyć. U mnie z sobotami ciężko. ale w tygodniu jak najbardziej. Może jak ktoś nie może to wideorozmowę zrobimy?
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Wracając do tematu figurek, to będą jeszcze 3szt. standardowe od Spinera (szczur, smok i Pumba??? - taki dziki dzik) z dodatkowymi przysłonami. Zostaną dostarczone przy najbliższej okazji do prochowni na forcie. Będą odpowiednio oznakowane jako własność prywatna.