Witam,
dwa krótkie pytanka:
1. jak z parkowaniem auta? Wystarczy miejsca?
2. tak mniej więcej do której może potrwać impreza? Nie mam całego dnia wolnego
Cześć, ponieważ dziś w nocy rozchorowało mi się dziecko i z zaplanowanego wyjazdu nici wyszły, to jutro mógłbym się pojawić na Waszych zawodach. Ale...no właśnie. W informacji jest wyraźnie napisane, że do piątku, do godziny 18:00 trzeba się zgłosić, żeby bez problemu wejść na teren fortu.
Mogę przyjechać w ciemno i próbować wejść?
O której miałbym być, żebyście Wy mogli mi chwilę poświęcić i żebym ja Was nie rozpraszał?
Do kogo miałbym się zgłosić?
Przyjedź na fort 9-9:30. Dzwonek przy bramie wjazdowej po prawej stronie. Dzwonić tylko raz i cierpliwie czekać na ochronę. Jak powiesz, że na zawody strzeleckie to wejdziesz bez problemu - ochroniarz pokieruje cię w naszym kierunku. Będzie kilka osób biorących udział w zawodach po raz pierwszy. Podejrzewam, że z racji choroby dziecka nie będziesz brał udziału w zawodach, ale przed nimi rozejrzysz się w sprzęcie i przeprowadzisz "wywiad środowiskowy".
Do zobaczenia jutro.
No i niestety, choroba i mnie rozłożyła. Próbowałem się jakoś dźwignąć od rana, ale ryzyko, że nie dojdę do samochodu jest zbyt duże, nie mówiąc już o przebywaniu tak daleko od własnego kibla. Następnym razem.
Co się odwlecze, to nie uciecze :).
Dziękuję wszystkim za dobrą zabawę - jak zawsze!
Bogata dokumentacja zdjęciowa w liczbie jednego: https://goo.gl/photos/7Ut96RunSBfduDPj8