Puchar Konfederacji Zachodniej - Podstolice 2015
W ogóle Pani Barbara jakaś nieogarnięta. Od zeszłego tygodnia próbuję się z nią umówić i dogadać szczegóły. W końcu zadzwoniłem na telefon ogólny by ją tam jakoś pogonili bo już termin nas goni i ludzie chcą rezerwować pokoje itp. Podobno dzisiaj miała jakiś wyjazd z rana. Jutro będę natrętny do skutku. Niby kryzys i każdy klient się liczy a tu takie olewactwo. Jak będzie trzeba to podskoczę nawet i jutro po robocie do tego hotelu, ale ważne by było z kim rozmawiać.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
arturd pisze:Jestem zwarty i gotowy.
Panowie macie większe rozeznanie gdzie mogę się przydać.
Artur jak by co mam też hak mogę Ci zabrać parę kg.bo trochę tego Masz.
Arturo dzięki bardzo za dobre chęci.
Rok temu do Dąbrówki wiozłem dokładnie ten sam zestaw klamotów, i spokojnie dałem radę, więc myślę że i w tym roku będzie podobnie.
- Schrotflinte
Spokojnie strzelać bdmazgier pisze:A czemu nie strzelać?Schrotflinte pisze:Ja mogę pomóc Ani w biurze i roznosić wodę
A i panowie mam do was taką prośbę co do hotelu. Popytajcie czy nie udostępnili by jednego prysznica? Za jakąś drobną opłatą. No że wiecie spać w namiocie, ale jak bd takie upały to kompu kompu by się przydało
-
zawody
Marku jeśli mogę podpowiedzieć to ,fakt zależy od pogody, ale może trochę 0,5 i trochę 0,7 pomieszać bo jeśli ciepło to mam rozeznanie po LGST dżwigać 1L ręce bolą od dżwigania a tu
można porozstawiać w dwuch trzech miejscach, aby tyle nie dżwigać.
w sobotę jesteśmy z Heniem do dyspozycji
można porozstawiać w dwuch trzech miejscach, aby tyle nie dżwigać.
w sobotę jesteśmy z Heniem do dyspozycji
- Schrotflinte
Myslałem też o lodzie w kostkach: znakomicie się sprawdził w Łazach, ludzie wrzucali kostki lodu do własnego picia i schładzali się na torze. Załatwię lód na niedzielę.Rano w sobotę trzeba zakupić ogrom wody mineralnej. Ponadto kiełbasę na grilla/ognisko na wieczór.
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !