Najbliższy weekend

Czyli kto, kiedy, gdzie i z kim
Jaarmot

Post autor: Jaarmot »

Będę w sobotę około 9,30
Awatar użytkownika
Majzel
Kontakt:

Post autor: Majzel »

Ja planuje byc w Niedziele , od 10+- .
Awatar użytkownika
mazgier
Moderator

Post autor: mazgier »

Uwaga! Jeśli ktoś jeszcze wybiera się dzisiaj na Fort to strzelamy wyjątkowo na lewym dziedzińcu a nie w fosie.
Steyr HP & TX HC
Awatar użytkownika
mazgier
Moderator

No to się właśnie dowiedziałem, ze jutro sobie nie postrzelam :-( Banda kretynów rządząca tym miastem znów wpadła na pomysł zorganizowania "imprezy sportowej", która na cały dzień skutecznie zablokuje pół Poznania. Ponieważ jutro między 8:00 a 19:00 praktycznie nie mam jak dojechać na Fort bez okrążania polowy miasta więc do zobaczenia w następny weekend...
Steyr HP & TX HC
Marylka i Heniu

Post autor: Marylka i Heniu »

Marcin to może przed ósmą się spotkamy abyś dojechał co?
Awatar użytkownika
mazgier
Moderator

Marylka ale potem jeszcze trzeba wrócić a to g... trwa do 19-tej.
Steyr HP & TX HC
Awatar użytkownika
pawelw

Post autor: pawelw »

to g... trwa do 19-tej.
i wszystko w temacie: Poznań 'moje' miasto
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !
Awatar użytkownika
DAMDAR

Post autor: DAMDAR »

mazgier pisze:No to się właśnie dowiedziałem, ze jutro sobie nie postrzelam :-( Banda kretynów rządząca tym miastem znów wpadła na pomysł zorganizowania "imprezy sportowej", która na cały dzień skutecznie zablokuje pół Poznania. Ponieważ jutro między 8:00 a 19:00 praktycznie nie mam jak dojechać na Fort bez okrążania polowy miasta więc do zobaczenia w następny weekend...
Nie jest ładnie aby człowiek inteligentny obrażał innych ludzi propagujących inny rodzaj sportu. Przecież nie chciałbyś aby tak nazwano ludzi blokujących np. fort na Starołęce na swoje potrzeby podczas jakiś tam zawodów. Trzeba mieć zrozumienie a nie umiejętność obrażania. Są różne sporty i różni fani cieszmy się, że coś jeszcze mamy bo wyprzedza nas o lata świetlne Wrocław pod każdym względem.
Awatar użytkownika
mazgier
Moderator

Damian, tak się składa, że akurat dziś na Forcie VI BYŁA impreza charytatywna i nie mogliśmy strzelać w wyczyszczonej naszą mozolną pracą fosie, zamiast tego zmuszeni byliśmy przenieść się na ciasny i zarośnięty dziedziniec. Nikt nie narzekał.
Ale to tylko mała, parohektarowa miejscówka. Mieszkam na Tysiąclecia i RZYGAM już "imprezami", które raz za razem blokują komunikację ze światem mnie i paru tysiącom innych mieszkańców. Odcięte ulice Baraniaka, Dymka, Browarna, JPII, Warszawska, Królowej Jadwigi, Niepodległości... Ciekawe, dla czego zawsze moja część miasta musi cierpieć przez czyjeś fanaberie? Dla czego nikt nigdy nie zapytał lokalnych mieszkańców o zgodę/zdanie tylko na chama decydował odgórnie?? Może by kiedyś, któryś z tych @%#&@$ decydujących o wyborze trasy, zafundował sobie taki bajzel wokół WŁASNEGO osiedla? Szanuję sportowe pasje innych ludzi. Nie szanuję i szanować nie będę tego, że są na siłę, bezmyślnie realizowane moim kosztem.
Steyr HP & TX HC
Awatar użytkownika
WuDe

Post autor: WuDe »

mazgier pisze:Damian, tak się składa, że akurat dziś na Forcie VI BYŁA impreza charytatywna i nie mogliśmy strzelać w wyczyszczonej naszą mozolną pracą fosie, zamiast tego zmuszeni byliśmy przenieść się na ciasny i zarośnięty dziedziniec. Nikt nie narzekał.
Ale to tylko mała, parohektarowa miejscówka. Mieszkam na Tysiąclecia i RZYGAM już "imprezami", które raz za razem blokują komunikację ze światem mnie i paru tysiącom innych mieszkańców. Odcięte ulice Baraniaka, Dymka, Browarna, JPII, Warszawska, Królowej Jadwigi, Niepodległości... Ciekawe, dla czego zawsze moja część miasta musi cierpieć przez czyjeś fanaberie? Dla czego nikt nigdy nie zapytał lokalnych mieszkańców o zgodę/zdanie tylko na chama decydował odgórnie?? Może by kiedyś, któryś z tych @%#&@$ decydujących o wyborze trasy, zafundował sobie taki bajzel wokół WŁASNEGO osiedla? Szanuję sportowe pasje innych ludzi. Nie szanuję i szanować nie będę tego, że są na siłę, bezmyślnie realizowane moim kosztem.
Jako mieszkaniec Rataj popieram zresztą była już tu dyskusja na ten temat jak pamietam było więcej niezadowolonych niż szczęśliwych :-P
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
PaPaj
Członek zarządu

Post autor: PaPaj »

Jutro strzelanie w fosie czy na dziedzińcu :?:
Awatar użytkownika
mazgier
Moderator

Jutro normalnie, fosa dostępna. Oczywiście dla tych, którzy będą mieli jak dojechać. Dodatkowo prośba by po strzelaniu przestawić palety pod murem tak by zajmowały mniej miejsca na szerokość.
Steyr HP & TX HC
Awatar użytkownika
DAMDAR

Post autor: DAMDAR »

mazgier pisze:Damian, tak się składa, że akurat dziś na Forcie VI BYŁA impreza charytatywna i nie mogliśmy strzelać w wyczyszczonej naszą mozolną pracą fosie, zamiast tego zmuszeni byliśmy przenieść się na ciasny i zarośnięty dziedziniec. Nikt nie narzekał.
Rozumiem Twoją irytację, ale tym tokiem rozumowania możemy iść dalej. Nikt nie pytał mieszkających na Grunwaldzie o stadion. Mnie nikt nie pytał czy chce stację pogotowia ratunkowego pod oknami (podczas dyżurów wiesz czego słucham). Nikt nie pytał ludzi na Starym Rynku itp. Chodzi mi o to, żeby nie obrażać. Mnie też irytują różne imprezy ale cóż żyję w mrowisku. Zawsze coś jest czyimś kosztem taki urok miasta. Mi postawili CASTORAME pod oknami i takie życie. Nie ma się co denerwować uroki miasta takie są, marsze, procesje, kibice, kolarze, biegacze, remonty, słoiki, studenci i Bóg wie co jeszcze. Myślę, że byś dojechał gdybyś bardzo chciał :-)
Awatar użytkownika
Maciej.Sz
Moderator działu

Post autor: Maciej.Sz »

Chciałem z Wami postrzelać w forcie VI, ale pewnie mieszkając na Wildzie też będę miał problem z dojazdem. Miał to być mój "pierwszy raz" w Waszym gronie, ale chyba nie zaryzykuję.
"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy." Bruce Lee
(.22 LR, 5,45x39, .32 S&W LWC, 9x19, 12/76)
Awatar użytkownika
WuDe

Post autor: WuDe »

Nie wymiękaj ja jadę z Rataj i postaram się dojechać na 10:00 a jak bedą problemy przebiore się w trykocik wytargam rower i zrobię sabotaż :-P :-P :-P
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
ODPOWIEDZ