Jeśli będę mógł skorzystać z butli, to się pojawięmazgier pisze:Ktoś się wybiera na Tory w niedzielę?
Najbliższy weekend
No to postrzelaliśmy dziś w zacnym gronie (niektórzy byli dziś na Torach o 6-tej ), pogoda wręcz idealna, śrut RWS wypróbowany (chyba jednak nadal Exact) a do tego możliwość obmacania najnowszej sprężyny w naszej grupie czyli Prosiaka kol. Majzela (gratulacje!). Kto nie był niech żałuje
Steyr HP & TX HC
ProSport kol.Majzela, to w naszej grupie chyba drugi egzemplarz - nówka ze sklepu.
Majzel - gratuluję męskiej i bardzo dobrej decyzji ! Gwarantuję, że będziesz zadowolony jeszcze bardziej, gdy karabin przejdzie tuning Hogana. No i trzymaj się blisko Tomx'a, to pewnie zajdziesz znacznie dalej, niż sam być mógł
Normalnie o 6-stej rano to strzela tylko wojsko, i....chyba jacyś maniacy co z strzelectwa zrobili cel swojego życia No cóż - każdy wg uznania
Marcin, nie wiem dokładnie co to za dziewczę strzelało dziś moim karabinem, ale:
1. To bardzo ładna i sympatyczna dziewczyna
2. Gdybym miał parcie na wynik w zawodach, to raczej nie zaprosiłbym jej do wspólnego strzelania w grupie Walnęła spinner na...50-siątym metrze!
A że nie mam parcia na wynik, i lubię fajne dziewczyny, to jak będzie chciała to może pójść ze mną w grupie
Jaja jajami, ale dobrze byłoby sporządzić listę "osób funkcyjnych" na sobotnie PKZ.
Wtedy będzie wiadomo konkretnie kto czym się zajmuje, kogo o co można zapytać, lub co z kim konsultować.
Majzel - gratuluję męskiej i bardzo dobrej decyzji ! Gwarantuję, że będziesz zadowolony jeszcze bardziej, gdy karabin przejdzie tuning Hogana. No i trzymaj się blisko Tomx'a, to pewnie zajdziesz znacznie dalej, niż sam być mógł
Normalnie o 6-stej rano to strzela tylko wojsko, i....chyba jacyś maniacy co z strzelectwa zrobili cel swojego życia No cóż - każdy wg uznania
Marcin, nie wiem dokładnie co to za dziewczę strzelało dziś moim karabinem, ale:
1. To bardzo ładna i sympatyczna dziewczyna
2. Gdybym miał parcie na wynik w zawodach, to raczej nie zaprosiłbym jej do wspólnego strzelania w grupie Walnęła spinner na...50-siątym metrze!
A że nie mam parcia na wynik, i lubię fajne dziewczyny, to jak będzie chciała to może pójść ze mną w grupie
Jaja jajami, ale dobrze byłoby sporządzić listę "osób funkcyjnych" na sobotnie PKZ.
Wtedy będzie wiadomo konkretnie kto czym się zajmuje, kogo o co można zapytać, lub co z kim konsultować.
Ja. Ale to chyba nie ten temat .mazgier pisze:Kto jutro na Torach?
Po edycji już ten
Ostatnio zmieniony 2015-07-26, 03:40 przez Jester, łącznie zmieniany 1 raz.
Steyr LG 110 FT + Sightron SIII FT
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.