Zawody 10/10 - 10.11.2013 - WIELKI FINAŁ LIGI WSST!!!

Awatar użytkownika
Kolejna

Post autor: Kolejna »

ale ja jadłam żurek dwa razy w życiu;p i dwa razy tylko z grzeczności (dobra synowa, a jakże) i dwa razy żałowałam;p

zawsze to troszkę osób mniej do wykarmienia, jak dobijemy do 40 strzelających (życiowy rekord wsst?) to warto rozpatrzyć jakieś zamówienie w pizzerii na giga-pizze? ewentualnie zrobić zrzutę dodatkową w tym celu
Maleństwo moje: LG 110 hp
Marylka i Heniu

Post autor: Marylka i Heniu »

P Marku cieszę się niezmiernie proszę dosłownie zacytować:: żebym padła na r...j to zrobię jak się powiedziało a to trzeba powiedzieć i b a nie chować głowy w piasek i wydziwiać napewno będzie ok ok ok :-D a moja radość jest jeśli dobrze zrozumiala z gości ??tak
Awatar użytkownika
esmar

Post autor: esmar »

mazgier pisze:Przejdzie Wam. Wierzcie mi. :mrgreen:
mam nadzieję, że to będzie po niedzieli :-P
TX200 HC_Burris Timberline
Awatar użytkownika
Grossus
Moderator

Post autor: Grossus »

Matko jedyna! Ekipa przeogromna się zbiera :mrgreen: Jak my to opanujemy? Pani Mario, czy na prawdę da Pani radę przygotować coś do przegryzienia dla 50 osób? Może coś trzeba innego wykombinować? Może grilla odpalimy też? Na katering to nas zbytnio nie stać, ale trzeba wszystkich zawodników wraz z osobami towarzyszącymi ugościć.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Marylka i Heniu

Panie Prezesie więcej wiary i jeszcze niespodziankę przygotuję my poznaniacy to ludzie gościnni i tak pozostanie głowa do góry nikt niema takiego powodzenia w grupach strzeleckich jak my i to jest powód do dumy!!!!!
Tomx

Post autor: Tomx »

Pani Mario jest Pani wielka!, taki temat ogarnac to nie lada wyzwanie w warunkach domowych
hw77 +burris (wiatrowka odrzutowiec)/aa prosport vortek + buris timberline(karabinek klasa...zalezy w czyich rekach:))
Marylka i Heniu

naciekawsze zdradzę wam ,że sąsiedzi podpytują jeden drugiego na klatce skąd takie miłe zapachy idą od dwuch dni ??? to dopiero zagadkę mają??
Awatar użytkownika
ArturR

Post autor: ArturR »

1. Pani Marylko,przedewszystkim proszę nie krępować się i mówić,jeśli trzeba będzie pomóc w przygotowaniach,czy też np, w transporcie na Czarnucha.Jakoś głupio zaczynam się czuć,że przygotowanie całej gastronomii dla ok.50 osób spoczywa na barkach jednej kobiety.

2. Dziś moimi gośćmi byli Mahonxx i WuDe.Poruszyliśmy m.in. kwestię toru,a zwłaszcza ilości figurek jakie powinny się na nim znajdować.Doszliśmy do wstępnego wniosku,że przy takiej ilości strzelców może jednak lepiej będzie zrobić "jedno przejście" i tor na 40 figurek ?
Powinno to usprawnić przemieszczanie się grup,i zapobiec ewentualnym korkom na poszczególnych stanowiskach.40 figurek to oczywiście spore wyzwanie,ale przecież nie trzeba dla każdej z nich robić osobnych stanowisk,tylko rozstawiać po dwie na każdym stanowisku.
No ale tą kwestie zostawiam już bardziej doświadczonym kolegom,napewno ważna będzie wspólna narada w sobote,bo myślę,że w niedziele rano już nie będzie na to czasu,tylko pewnie bedziemy realizować założenia z soboty....jestem dobrej mysli ;-)
Awatar użytkownika
esmar

Post autor: esmar »

ProArt pisze:Dziś moimi gośćmi byli Mahonxx i WuDe
Kto ich odwiózł ? :mrgreen:
TX200 HC_Burris Timberline
Awatar użytkownika
WuDe

Post autor: WuDe »

esmar pisze:
ProArt pisze:Dziś moimi gośćmi byli Mahonxx i WuDe
Kto ich odwiózł ? :mrgreen:
Ja jeszcze jade :-P
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
Awatar użytkownika
Grossus
Moderator

Post autor: Grossus »

Co za potajemne schadzki za plecami prezesa? Co?
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Awatar użytkownika
dugi2004
Kontakt:

Post autor: dugi2004 »

Grossus pisze:Co za potajemne schadzki za plecami prezesa? Co?
Punkty po cichu liczą :mrgreen: oficjalnie to nawet nie wiedza gdzie są w tabeli :-P
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
Awatar użytkownika
cantchoose

Post autor: cantchoose »

No co ty, przecież hugo już mówił że ma gotową tabelę na zawody :D
Steyr LG110+SS10x42MD // "pięknie słońce świeciło tylko deszcz wiał.."
Awatar użytkownika
Patrykd

Post autor: Patrykd »

Co do jedzenia to dziś kupiłem talerze i łyżki do żurku więc będzie w czym podać.

W temacie pozostałych rzeczy to przywiozę stół i jakieś siedziska.
Awatar użytkownika
Iperyt68

Post autor: Iperyt68 »

No to jeszcze moją gębę policzyć proszę do żurku (mam nadzieję, że dokładka gratis :lol: )
vivere militare est
ODPOWIEDZ