Mistrzostwa HFT Ziemi Lubuskiej 30-31 sierpnia 2014
https://www.google.pl/maps/dir/Pozna%C5 ... 53!1m0!3e0Grossus pisze:Zna ktoś dokładny namiar na Brzozową Górkę?
Pozdrawiam
Marek
Marek
Pogoda paskudna, figurki wredne ale towarzystwo, grochówka i zabawa przednie!
Jeden minus, jadąc do BG byłem przekonany (jak wszyscy poznaniacy z którymi rozmawiałem), że do klasyfikacji PKZ liczą się 2 zawody z trzech.
Gratulacje dla zwycięzców! Dwóch z nich było w mojej grupie i naprawdę z podziwem patrzyłem jak bez problemu kładą figurki dla mnie nieosiągalne ...
Jeden minus, jadąc do BG byłem przekonany (jak wszyscy poznaniacy z którymi rozmawiałem), że do klasyfikacji PKZ liczą się 2 zawody z trzech.
Gratulacje dla zwycięzców! Dwóch z nich było w mojej grupie i naprawdę z podziwem patrzyłem jak bez problemu kładą figurki dla mnie nieosiągalne ...
Ostatnio zmieniony 2014-08-31, 21:48 przez esmar, łącznie zmieniany 1 raz.
TX200 HC_Burris Timberline
- Schrotflinte
Wszystkich bardzo gorąco proszę o nadesłanie mi fotek na maila (madzia240795@gmail.com) lub na fb Bardzo dziękuję za udane zawody, co tam deszcz ważne, że fajnie było fotki na fb się wgrywają jest już 40/250 czekajcie a się pośmiejecie z niektórych
LGST zrobiło co mogło by te zawody dobrze wypaliły, i im się to udało
Również bardzo dziękuję Wszystkim za tą imprezę.
Wyniki bywały i lepsze, ale były prawdziwe, i te zawody pokazały rzeczywiste możliwości poszczególnych strzelców.
W następnych latach mam nadzieję na kontynuację Pucharu PKZ, bo to poprostu świetny pomysł!
Również bardzo dziękuję Wszystkim za tą imprezę.
Wyniki bywały i lepsze, ale były prawdziwe, i te zawody pokazały rzeczywiste możliwości poszczególnych strzelców.
W następnych latach mam nadzieję na kontynuację Pucharu PKZ, bo to poprostu świetny pomysł!