Heniek w piśmie św napisano kto szuka nie bładzi
a tak na poważnie to napisz na beżowym również moze ktoś z Warszawy lub okolic pojedzie niedaleko Konina i sie zabierzesz
XI Mistrzostwa Łodzi i okolic
Copereq, chcesz żeby Ci wysłać na maila w większej rozdzielczości? Nie ma problema, tylko podaj numer zdjęcia. Jeśli to ten z drugiego zdjęcia w galerii to już go skasowałem i jest tylko to co na googlach.
A w ogóle jeśli ktoś chce swoje zdjęcia w większej rozdzielczości to niech pisze do mnie na prywatnego maila: henk1@vp.pl , bo na PW zdjęcia nie przejdą. Tylko proszę podać numer zdjęcia - trzeba kliknąć na zdjęcie prawym przyciskiem myszy, wybrać ,,zapisz obrazek jako'' i tam będzie podana nazwa pliku z czterocyfrowym numerem, np. IMG_6215.jpg, właśnie chodzi o te cztery cyfry.
A w ogóle jeśli ktoś chce swoje zdjęcia w większej rozdzielczości to niech pisze do mnie na prywatnego maila: henk1@vp.pl , bo na PW zdjęcia nie przejdą. Tylko proszę podać numer zdjęcia - trzeba kliknąć na zdjęcie prawym przyciskiem myszy, wybrać ,,zapisz obrazek jako'' i tam będzie podana nazwa pliku z czterocyfrowym numerem, np. IMG_6215.jpg, właśnie chodzi o te cztery cyfry.