Witam

Tutaj można się przywitać
Awatar użytkownika
triodak
Członek zarządu

Post autor: triodak »

Cześć!!!
AA TX200 MK3 + Leapers
Awatar użytkownika
Warkocz

Post autor: Warkocz »

Cześć Maxim,
mogę tylko na moim przykładzie poprzeć propozycję Mazgiera. Na pierwsze zawody poszedłem z marszu, nie wiedziałem nawet co mam robić. Śrut trzymałem w kieszeni, bo odkręcanie puszki za długo trwało. Wystrzelałem jakieś szalone 60 pkt. czy coś. Paweł W. zabrał mnie do Warszawy 2 tygodnie później. Już chociaż wiedziałem co to poprawka i czym różni się 25 metrów od 40 metrów. Poprawiłem się o jakieś 30%. Nic tak nie uczy jak zawody. Nikt nie ocenia, nikt nie porównuje, wszyscy się dobrze bawią i z dumą wręcz uczą nowych ochotników. To na prawdę nie jest wojsko, gdzie "kota" trzeba zgnoić, żeby nauczyć.
Falcon Prairie PF25C Classic + Leapers 6-24/56
Crossman Phantom Power.
Awatar użytkownika
mazgier
Moderator

Post autor: mazgier »

Warkocz pisze:Nic tak nie uczy jak zawody. Nikt nie ocenia, nikt nie porównuje, wszyscy się dobrze bawią i z dumą wręcz uczą nowych ochotników. To na prawdę nie jest wojsko, gdzie "kota" trzeba zgnoić, żeby nauczyć.
+1 :mrgreen:
Steyr HP & TX HC
eugsad

Post autor: eugsad »

Witaj. Nie ma lepszej zabawy jak zawody. Pierwsze mam za sobą a teraz jadę do Góry. Wynik jaki będzie - będzie dobry. Pakuj manele i na zawody!
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Kolejna

Post autor: Kolejna »

dołączam do ekipy powitalnej i wyrażam szczerą nadzieję, że będę mogła pogłaskać choć przez chwilę Twój karabinek ;)
Maleństwo moje: LG 110 hp
Tomx

Post autor: Tomx »

Nie ma to jak widok kładacej sie figurki w lupie na zawodach:) ?Niektore osoby wydaja przy tym przedziwne dzwieki :mrgreen: zabawa jest przednia:)
hw77 +burris (wiatrowka odrzutowiec)/aa prosport vortek + buris timberline(karabinek klasa...zalezy w czyich rekach:))
Awatar użytkownika
Copereq
Kontakt:

Post autor: Copereq »

Powitać.
HW97KT BL +Vortex DB
ODPOWIEDZ