Zawody w lipcu i sierpniu
Re: Zawody w lipcu i sierpniu
No to zapowiada się rewelacyjnie, myślę że ja jak i parę osób od nas wpadnie na 2 dni. Nocleg w google się znajdzie, ale fajnie jak by wieksza grupa w jednym miejscu przenocować, nocne Polaków rozmowy itp.Grossus pisze: Propozycja jest taka, że zawody lipcowe robimy dwudniowe.
- sobota - zawody HFT o pietruszkę i sylwetki
- sobota - noc: NHFT
- niedziela - zawody pucharowe
Tak to ma wyglądać?
Gdzie są dostępne noclegi?
Co do samych zawodów, czy wszystkie 3 spotkania na tym samym torze planujecie, czy też nocnik łatwiejszy a w niedzielę nowy tor ?
Bardzo Dziki Zachód
Puchar Konfederacji Zachodniej 2015
Puchar Konfederacji Zachodniej 2015
kombatant pisze:Czy aktualne są zgłoszenia z lutego do prac organizacyjnych na 19.VII. ?
Jeśli tak, to ile ma być torów do Silh K i P oraz tarcz na "0" (chodzi o szerokości pasów do dyspozycji oraz przewidywaną liczbę uczestników)?
Czy będzie ewentualna możliwość bezpiecznego rozstawienia klamotów już w piątek?
A.
Cześć Andrzej,z mojej strony temat aktualny. Co do ilości torów to powinien dać jakąś wskazówkę Paweł. Na pefcie w Gdyni SIL K strzelało jednocześnie 6 osób a pistolet chyba 2. Tarcze "O" na 10-15 jednocześnie strzelających osób myślę że wystarczy. Uczestników na PKZ w lipcu będzie pewnie podobna liczba jak u Beaverów - około 50 osób ? Pytanie co z dużym bramkowym chrono ? Skoro nie mamy własnego to może trzeba pożyczyć np. od Beaverów ? Do tego conajmniej dwa komplety walkie-talkie (oprócz tych Sławkowych). Potrzebne też będą żółte kamizelki z napisami "SĘDZIA" itd.
Proponuję spotkanie organizacyjne (np. w najbliższą sobotę) następujących osób: Grossus, mahonxx, Maciej, mazgier, pawelw, krzysztofw, ArturR, Kombatant.
Mam kilka żółtych, ale bez napisów.ArturR pisze:[Potrzebne też będą żółte kamizelki z napisami "SĘDZIA" itd.
Proponuję spotkanie organizacyjne (np. w najbliższą sobotę) następujących osób: Grossus, mahonxx, Maciej, mazgier, pawelw, krzysztofw, ArturR, Kombatant.
W sobotę jadę do weteranów dzikozachodnich (chyba, że godzina okołopołudniowa jakoś zagra).
A.
Grossus pisze:Termin sobotni mi nie odpowiada niestety bo dopiero będę wracał znad morza. Nie lepsza niedziela? PawełW zapowiadał, ze na lipcowej imprezie go nie będzie.
Niedziela z kolei mnie nie pasuje bo jadę na cały dzień do "dzikusów".
Proponuje by każda z w/w osób wpisała tutaj kiedy najbardziej pasuje by się spotkać.
A taki roboczy meeting jest raczej nieunikniony, bo tutaj i na PW wszystkiego się nie dogada.
Trzeba poprostu usiąść do stołu (knajpa albo u kogoś), pogadać, i jedna z osób powinna spisać w punktach plan działań, coby niczego chaotycznie i bez sensu nie robić. Po wpisach na beżowym widać, że inne grupy które organizują duże zawody to i owszem dyskutują o nich na forum, ale szczegóły planu działań i decyzje zapadają na spotkaniach live. Ponieważ PKZ i PFTA będą w tym samym miejscu, to jest duża szansa że już za jednym spotkaniem ustalimy plan działań do obu tych imprez. Wiem że Pawła nie będzie w lipcu, ale napewno byłoby wskazane, by pojawił się na tym spotkaniu w roli konsultanta-doradcy.
1. ArturR - przyszły tydzień, dowolny dzień po godz. 19-stej