Zawody w lipcu i sierpniu

Zloty, spotkania, zawody
Awatar użytkownika
Kolejna

Post autor: Kolejna »

chętnie pomogę w biurze przy ogarnianiu kart startowych i przydziału do grup. W nocniku raczej nie będę brała udziału, więc będę mogła pomóc ustawiać tor rano w niedzielę;)
Maleństwo moje: LG 110 hp
Awatar użytkownika
pawelw

Post autor: pawelw »

Przepraszam bardzo ale dowiedziałem się wczoraj wieczorem, że moja Młodzież znalazła salę na wesele na 19 lipca więc mój udział w lipcowych zawodach odpada :-(
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !
Awatar użytkownika
hugo

Post autor: hugo »

Karin, ja myślę, że w niedzielę rano to nie będziemy mieć głowy do ustawiania czegokolwiek :mrgreen:
tor to raczej się ustawi w sobotę
Walther Hunter + Burris Timberline, Colt Army 1860, Hawken .45, Tryon Creedmoor .45
Awatar użytkownika
ArturR

Post autor: ArturR »

Transport sprzętu, budowa toru i "zaplecza", wycinka/karczowanie - to może być moja działka.
Sierpniowe zawody mogłyby być dwudniowe - jak już to już.
Awatar użytkownika
mariusz.w

Re: Zawody w lipcu i sierpniu

Post autor: mariusz.w »

Grossus pisze: Propozycja jest taka, że zawody lipcowe robimy dwudniowe.
- sobota - zawody HFT o pietruszkę i sylwetki
- sobota - noc: NHFT
- niedziela - zawody pucharowe
Tak to ma wyglądać?

Gdzie są dostępne noclegi?
No to zapowiada się rewelacyjnie, myślę że ja jak i parę osób od nas wpadnie na 2 dni. Nocleg w google się znajdzie, ale fajnie jak by wieksza grupa w jednym miejscu przenocować, nocne Polaków rozmowy itp.
Co do samych zawodów, czy wszystkie 3 spotkania na tym samym torze planujecie, czy też nocnik łatwiejszy a w niedzielę nowy tor ?
Bardzo Dziki Zachód
Puchar Konfederacji Zachodniej 2015
Awatar użytkownika
hugo

Post autor: hugo »

w Dąbrówce nocleg to najlepiej na miejscu, jest miejsce na rozbicie namiotów, na zawodach cp ludzie też śpią w "wigwamie" (zwłaszcza ci co polegli przy nocnych Polaków rozmowach :-) )
Walther Hunter + Burris Timberline, Colt Army 1860, Hawken .45, Tryon Creedmoor .45
Awatar użytkownika
mahonxx
Moderator

Post autor: mahonxx »

Wigwam jest dobry, rano dogasa ognisko i jest nadal ciepło.
Trzeba by już do gajowego dać znać o terminach.
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.
kombatant

Post autor: kombatant »

Czy aktualne są zgłoszenia z lutego do prac organizacyjnych na 19.VII. ?
Jeśli tak, to ile ma być torów do Silh K i P oraz tarcz na "0" (chodzi o szerokości pasów do dyspozycji oraz przewidywaną liczbę uczestników)?
Czy będzie ewentualna możliwość bezpiecznego rozstawienia klamotów już w piątek?
A.
Awatar użytkownika
mahonxx
Moderator

Jestem właśnie po rozmowie z Gajowym. Sprzęt można rozkładać od piątku od 16. Na terenie są mieszkańcy i na noc wypuszczane psy, więc nie widzę problemu.
Awatar użytkownika
ArturR

kombatant pisze:Czy aktualne są zgłoszenia z lutego do prac organizacyjnych na 19.VII. ?
Jeśli tak, to ile ma być torów do Silh K i P oraz tarcz na "0" (chodzi o szerokości pasów do dyspozycji oraz przewidywaną liczbę uczestników)?
Czy będzie ewentualna możliwość bezpiecznego rozstawienia klamotów już w piątek?
A.

Cześć Andrzej,z mojej strony temat aktualny. Co do ilości torów to powinien dać jakąś wskazówkę Paweł. Na pefcie w Gdyni SIL K strzelało jednocześnie 6 osób a pistolet chyba 2. Tarcze "O" na 10-15 jednocześnie strzelających osób myślę że wystarczy. Uczestników na PKZ w lipcu będzie pewnie podobna liczba jak u Beaverów - około 50 osób ? Pytanie co z dużym bramkowym chrono ? Skoro nie mamy własnego to może trzeba pożyczyć np. od Beaverów ? Do tego conajmniej dwa komplety walkie-talkie (oprócz tych Sławkowych). Potrzebne też będą żółte kamizelki z napisami "SĘDZIA" itd.
Proponuję spotkanie organizacyjne (np. w najbliższą sobotę) następujących osób: Grossus, mahonxx, Maciej, mazgier, pawelw, krzysztofw, ArturR, Kombatant.
kombatant

Post autor: kombatant »

ArturR pisze:[Potrzebne też będą żółte kamizelki z napisami "SĘDZIA" itd.
Proponuję spotkanie organizacyjne (np. w najbliższą sobotę) następujących osób: Grossus, mahonxx, Maciej, mazgier, pawelw, krzysztofw, ArturR, Kombatant.
Mam kilka żółtych, ale bez napisów.
W sobotę jadę do weteranów dzikozachodnich (chyba, że godzina okołopołudniowa jakoś zagra).
A.
Awatar użytkownika
Grossus
Moderator

Post autor: Grossus »

Termin sobotni mi nie odpowiada niestety bo dopiero będę wracał znad morza. Nie lepsza niedziela? PawełW zapowiadał, ze na lipcowej imprezie go nie będzie.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Awatar użytkownika
mahonxx
Moderator

Mnie w tą sobotę nie ma do 19 min.
Tomx

Post autor: Tomx »

walkie talkie :-) jeden komplet moge ogarnac .I jestem do dyspozycji od piatku 18.07 od godziny 16.
hw77 +burris (wiatrowka odrzutowiec)/aa prosport vortek + buris timberline(karabinek klasa...zalezy w czyich rekach:))
Awatar użytkownika
ArturR

Grossus pisze:Termin sobotni mi nie odpowiada niestety bo dopiero będę wracał znad morza. Nie lepsza niedziela? PawełW zapowiadał, ze na lipcowej imprezie go nie będzie.

Niedziela z kolei mnie nie pasuje bo jadę na cały dzień do "dzikusów".
Proponuje by każda z w/w osób wpisała tutaj kiedy najbardziej pasuje by się spotkać.
A taki roboczy meeting jest raczej nieunikniony, bo tutaj i na PW wszystkiego się nie dogada.
Trzeba poprostu usiąść do stołu (knajpa albo u kogoś), pogadać, i jedna z osób powinna spisać w punktach plan działań, coby niczego chaotycznie i bez sensu nie robić. Po wpisach na beżowym widać, że inne grupy które organizują duże zawody to i owszem dyskutują o nich na forum, ale szczegóły planu działań i decyzje zapadają na spotkaniach live. Ponieważ PKZ i PFTA będą w tym samym miejscu, to jest duża szansa że już za jednym spotkaniem ustalimy plan działań do obu tych imprez. Wiem że Pawła nie będzie w lipcu, ale napewno byłoby wskazane, by pojawił się na tym spotkaniu w roli konsultanta-doradcy.

1. ArturR - przyszły tydzień, dowolny dzień po godz. 19-stej
ODPOWIEDZ