liga kobiet:D

Awatar użytkownika
ArturR

Post autor: ArturR »

Kolejna pisze:
ProArt pisze:NAPRAWDE ??!!
Artur że ja tak grzecznie zapytam, żyjesz w jakiejś jaskini odizolowany od reszty świata czy coś? oczywiście że są;p
ProArt pisze:wszystko co tylko będą chciały itd
nie, bo już mnie nie będziecie lubić xDD
...najpierw mówisz,że cyt. "Trochę się krępuję sama z wielką gromadą facetów",
a pózniej twierdzisz że cyt. "znam mnóstwo dziewczyn które chciałyby strzelać" :mrgreen:
Gdzie tu logika? :-D
No to skoro one cyt. "są" i je znasz-,to tak jak proponowałem wcześniej - pchaj je do nas na Czarnucha nawet całymi wagonami ! :mrgreen: obok nas przejeżdżają pociągi,to np.gdzieś koło wiaduktu możemy im nawet zorganizować jakąś bocznice z rampą ! :mrgreen: :-P
Awatar użytkownika
Wiecho1967

Post autor: Wiecho1967 »

Moja Asia nie strzelała nigdy dlatego będzie tylko widzem a jak się jej spodoba to może później się zdecyduje. :-)
"ONLY THE DEAD HAVE BEEN THE END OF WAR"
Awatar użytkownika
cantchoose

Post autor: cantchoose »

..tak się zaczyna, Karin też była widzem :D
Steyr LG110+SS10x42MD // "pięknie słońce świeciło tylko deszcz wiał.."
Awatar użytkownika
Kolejna

Post autor: Kolejna »

cantchoose pisze:Karin też była widzem
taaak, przez jakieś 40 minut:D

btw Esmar, to był dokładnie ten moment, kiedy miałeś zaprzeczyć;p
ProArt pisze:pchaj je do nas na Czarnucha nawet całymi wagonami !
mówiłeś że masz już partnerkę (nie żonę a to ponoć różnoca ogromna;p) :D
Maleństwo moje: LG 110 hp
Awatar użytkownika
Grossus
Moderator

Post autor: Grossus »

Kolejna pisze:
Grossus pisze:Ja moją namawiam już hohohho. No może da się przekonać.
daj jej na ogródku postrzelać, pokaz jak się patrzy przez lunetę i powiedz, że mam totalnie kretyńską czapkę i absolutnie musi przyjść na Czarnucha ją zobaczyć. już ja z nią wtedy pogadam :)
Będzie teraz na zawodach, ale chyba jeszcze nie będzie strzelać. Mój karabinek jest dla niej za ciężki, a jak jej mówię, że mogę załatwić coś bardziej poręcznego to nie. Ehh, kobiety...
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Awatar użytkownika
mazgier
Moderator

Post autor: mazgier »

Grossus pisze:Mój karabinek jest dla niej za ciężki
Mam zabrać swoją Kruszynkę?
Steyr HP & TX HC
Awatar użytkownika
Grossus
Moderator

Zaproponuję jej.
Awatar użytkownika
ArturR

ProArt pisze:pchaj je do nas na Czarnucha nawet całymi wagonami !
mówiłeś że masz już partnerkę (nie żonę a to ponoć różnoca ogromna;p) :D[/quote]

:mrgreen: gdy to napisałaś,od razu przypomniał mi się ten kawał:

- kobieta wchodzi do sex shopu,i już od wejścia drze się na sprzedawce: ten wibrator co pan mi sprzedał jest do d.py !!!
- sprzedawca na to z stoickim spokojem: ...zatem w czym problem ? :mrgreen:
:-P

więc i ja spytam - w czym problem ? :-D czy partnerka wyklucza kumplowanie się z grupą koleżanek ? jak dla mnie,to nie :-) Poza tym ja nie proponowałem seksu grupowego z udziałem ludzi,zwierząt, zabawek z sex shopu itp,itd ! :mrgreen: :lol: Możemy je (te Twoje znane) wkręcić,i może z czasem będziemy mieli dobrą konkurencję w postaci Liga Kobiet WSST :-D pozdrawiam :-)
Awatar użytkownika
Kolejna

ProArt pisze:więc i ja spytam - w czym problem ? czy partnerka wyklucza kumplowanie się z grupą koleżanek ? jak dla mnie,to nie Poza tym ja nie proponowałem seksu grupowego z udziałem ludzi,zwierząt, zabawek z sex shopu itp,itd ! Możemy je (te Twoje znane) wkręcić,i może z czasem będziemy mieli dobrą konkurencję w postaci Liga Kobiet WSST pozdrawiam
patrz skubanego jak się zgrabnie wykręcić umie;p lata doświadczenia widzę;p
Awatar użytkownika
ArturR

Kolejna pisze:
ProArt pisze:więc i ja spytam - w czym problem ? czy partnerka wyklucza kumplowanie się z grupą koleżanek ? jak dla mnie,to nie Poza tym ja nie proponowałem seksu grupowego z udziałem ludzi,zwierząt, zabawek z sex shopu itp,itd ! Możemy je (te Twoje znane) wkręcić,i może z czasem będziemy mieli dobrą konkurencję w postaci Liga Kobiet WSST pozdrawiam
patrz skubanego jak się zgrabnie wykręcić umie;p lata doświadczenia widzę;p
już Ty mnie tak nie podpuszczaj :mrgreen: pzdr. ;-)
Awatar użytkownika
Kolejna

tak w ogóle to tak sobie myślę, że w sumie to nie ma sensu rozdzielać, skoro mogę trochę potrenować i być całkiem niezła...:D

i ogóle to dzisiaj odkryłam, że jak strzelam na prawym oku, to lewego się nie zamyka to wyniki są lepsze jakby... w załączniku 2x6 śrutów z otwartym ;p skubany mógł to przed zawodami powiedzieć;p

także o ile żadne panie nie zgłoszą innej potrzeby, temat będzie do zarchiwizowania ;)
Załączniki
bum.jpg
Awatar użytkownika
Grossus
Moderator

Kolejna pisze:i ogóle to dzisiaj odkryłam, że jak strzelam na prawym oku, to lewego się nie zamyka to wyniki są lepsze jakby...

Tu kłania się niestety wiedza zaczerpnięta z literatury fachowej. Bez podstaw teoretycznych, poznanie wszelkich niuansów strzeleckich zajmie duuużo czasu...
Kolejna pisze:także o ile żadne panie nie zgłoszą innej potrzeby, temat będzie do zarchiwizowania ;)
Spokojnie, może się rozrusza temat. Prawie cały sezon była tylko jedna, a na ostatnich zawodach były już 3. Może w nowym roku się pojawi się więcej Dian. (Diana - w gwarze łowieckiej - strzelająca pani)
Awatar użytkownika
Kolejna

Grossus pisze:Może w nowym roku się pojawi się więcej Dian.
taaaak, jak tylko przekonam koleżanki że nie trzeba się bać bandy dorosłych facetów ze "snajperkami". największym problemem jest cena karabinka niestety, a coś czarno widzę zawody, w których 4 osoby strzelają z jednego...
Awatar użytkownika
Grossus
Moderator

Zapewne znajdą się w naszej grupie koledzy, którzy chętnie poratują nowe adeptki zarówno sprzętowo jak i dobrym słowem. :lol:
Awatar użytkownika
esmar

Post autor: esmar »

Moja Małżonka, po zawodach trafiła z TX'a w peta (10m) - ile radości było :mrgreen: !
HW30 już ma nowe "oczy", więc kto wie ...
TX200 HC_Burris Timberline
ODPOWIEDZ