PUCHAR HFT KONFEDERACJI ZACHODNIEJ
Myślałem o czymś takim, nikt nie ma wątpliwości kto tworzy PKZ http://hftbeaver.org/.
Info o zawodach będzie się pojawiać pod szyldem PKZ a przecież to też niezależne impry z własnym banerem czy innymi sprawami. Temat PKZ na forach powinien być niebawem założony* (oczywiście nie ten o dyskusji tylko informujący o cyklu zawodów), potem wystarczy wklejać info lub odnośnik/ link do tematu np. Mistrzostw WSST
* trwają prace nad wspólnym stanowiskiem co do pewnych szczegółów
Info o zawodach będzie się pojawiać pod szyldem PKZ a przecież to też niezależne impry z własnym banerem czy innymi sprawami. Temat PKZ na forach powinien być niebawem założony* (oczywiście nie ten o dyskusji tylko informujący o cyklu zawodów), potem wystarczy wklejać info lub odnośnik/ link do tematu np. Mistrzostw WSST
* trwają prace nad wspólnym stanowiskiem co do pewnych szczegółów
No to może mały konkurs na plakat o PKZ?
Jest w Poznaniu kilka sklepów z wiatrówkami, militariami itp. i może udałoby się taki plakat porozwieszać, a tym bardziej pozyskać sponsorów?
Objawiajcie sie ukryte talenty i pokażcie co potraficie.
Jest w Poznaniu kilka sklepów z wiatrówkami, militariami itp. i może udałoby się taki plakat porozwieszać, a tym bardziej pozyskać sponsorów?
Objawiajcie sie ukryte talenty i pokażcie co potraficie.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
dla wszystkich zainteresowanych http://bron.iweb.pl/viewtopic.php?p=1354204#1354204
Panowie,
Jest pytanie w związku z propozycją kilku strzelców.
W Górze i u nas dostawimy 10 figurek dla strzelców FT
naliczyłem na razie 5 chętnych ale może warto pociągnąć temat i przy Pucharze HFT zrobić Mini Puchar FT :)
Może za rok będzie więcej chętnych ...
Co sądzicie o tym ?
Jest pytanie w związku z propozycją kilku strzelców.
W Górze i u nas dostawimy 10 figurek dla strzelców FT
naliczyłem na razie 5 chętnych ale może warto pociągnąć temat i przy Pucharze HFT zrobić Mini Puchar FT :)
Może za rok będzie więcej chętnych ...
Co sądzicie o tym ?
Bardzo Dziki Zachód
Puchar Konfederacji Zachodniej 2015
Puchar Konfederacji Zachodniej 2015
Mariusz
W Poznaniu chyba tylko ja jestem zainteresowany FT
04 maja będziesz u nas to porozmawiamy o tym na żywo .
Pytanie do naszej Dyrekcji
Z tego co rozmawiałem ze Sławkiem figurek mamy wystarczająco dużo,
ale czy bramki, tabliczki, sznurki itd... też się znajdą żeby dostawić kilka dodatkowych celów ?
W Poznaniu chyba tylko ja jestem zainteresowany FT
04 maja będziesz u nas to porozmawiamy o tym na żywo .
Pytanie do naszej Dyrekcji
Z tego co rozmawiałem ze Sławkiem figurek mamy wystarczająco dużo,
ale czy bramki, tabliczki, sznurki itd... też się znajdą żeby dostawić kilka dodatkowych celów ?
Pozdrawiam
Marek
Marek