Zawody 6/10 - 11.08.2013
Pragnę przypomnieć, że pierwotne założenia cen podczas naszych ligowych spotkań wyglądały tak:
Założenia opłat za zawody są takie by była amortyzacja sprzętu oraz właściwa (skromna chociażby) oprawa zawodów. Po 4 spotkaniach i przeliczeniu wychodzi że zarobiliśmy około 170 zł. Jak sami widzicie, kwota w zasadzie niewielka. Po ostatnim zakupie namiotu ( w te upalne dni bez niego można wykorkować ) kasa wynosi około 250zł. Jak wyglądają nasze wydatki i wpływy najlepiej wie Tomek i nie chce wchodzić w jego kompetencje, ale na pewno udzieli zainteresowanym odpowiedzi bardziej konkretne.
W przyszłym roku, gdy spłyną składki roczne i nie pojawią się ekstra wydatki, możliwe że wrócimy do niższych opłat za zawody.
---
Niestety nie mogę. Od 9.08 do 11.08 mam poważny remont w Collegium Altum Uniwersytetu Ekonomicznego (ten czerwony wieżowiec w centrum Poznania). Pół rozdzielni głównej wymieniam w ten weekend i pół w następny. Na prawdę wolałbym być w naszym Wietnamie w najgorsze upalne słońce niż siedzieć w pracy...
Jak sami wiemy, nieco reguły zmieniliśmy już podczas drugich zawodów, więc obecnie będą wyglądały następująco:Członkowie WSST:
1. Dzieci do lat 13 = 1,00zł
2. Młodzież do lat 18, seniorzy od lat 60, emeryci, renciści = 3,00zł
3. Dla dorosłych = 5,00zł
Cennik dla uczestników zawodów nie będących członkami WSST obowiązuje 2 x wyższa stawka startowa
A ich wyniki nie będą brały udziału w ogólnej klasyfikacji naszej ligi.
Zmiany podyktowane są tym, że musimy na cele stowarzyszenia zakupić kosę/wykaszarkę spalinową do koszenia traw i zarośli. Bez tego sprzętu nie będziemy mogli organizować zawodów. Obecnie Tomek, a ostatnio Przemo mocno w tym temacie pomogli, ale warto pomyśleć nad własnym sprzętem. Nie chcę tu oczywiście nikogo wywyższać, ale dobrze wiemy, że bez samopomocy dużo byśmy nie osiągnęli.Członkowie WSST:
1. Dzieci do lat 13 = 5zł
2. Młodzież do lat 18, seniorzy od lat 60, emeryci, renciści = 5,00zł
3. Dla dorosłych = 10zł
Cennik dla uczestników zawodów nie będących członkami WSST obowiązuje 1,5 x wyższa stawka startowa. Czyli odpowiednio dla pkt 1 i 2 - 7,5, oraz 3 - 15
Założenia opłat za zawody są takie by była amortyzacja sprzętu oraz właściwa (skromna chociażby) oprawa zawodów. Po 4 spotkaniach i przeliczeniu wychodzi że zarobiliśmy około 170 zł. Jak sami widzicie, kwota w zasadzie niewielka. Po ostatnim zakupie namiotu ( w te upalne dni bez niego można wykorkować ) kasa wynosi około 250zł. Jak wyglądają nasze wydatki i wpływy najlepiej wie Tomek i nie chce wchodzić w jego kompetencje, ale na pewno udzieli zainteresowanym odpowiedzi bardziej konkretne.
W przyszłym roku, gdy spłyną składki roczne i nie pojawią się ekstra wydatki, możliwe że wrócimy do niższych opłat za zawody.
---
Niestety nie mogę. Od 9.08 do 11.08 mam poważny remont w Collegium Altum Uniwersytetu Ekonomicznego (ten czerwony wieżowiec w centrum Poznania). Pół rozdzielni głównej wymieniam w ten weekend i pół w następny. Na prawdę wolałbym być w naszym Wietnamie w najgorsze upalne słońce niż siedzieć w pracy...

Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.