Liga Letnia 2019 - Dyskusja ogólna
Zawody super, gratulacje dla wszystkich.
To piąte moje zawody w życiu i po raz czwarty byłem czwarty :D
Jednak trzeba zachować zawsze spokój i uwagę na torze, 1 niesłyszany gwizdek kosztował mnie 1 punkt i mógłbym się dogrywać o drugie. Trzeba się dużo uczyć i uważnie słuchać :)
Za to chłodnik mistrzowski - jeśli to nie tajemnica, to poproszę o przepis.
Pozdrawiam
To piąte moje zawody w życiu i po raz czwarty byłem czwarty :D
Jednak trzeba zachować zawsze spokój i uwagę na torze, 1 niesłyszany gwizdek kosztował mnie 1 punkt i mógłbym się dogrywać o drugie. Trzeba się dużo uczyć i uważnie słuchać :)
Za to chłodnik mistrzowski - jeśli to nie tajemnica, to poproszę o przepis.
Pozdrawiam
Jeśli nie mogę komuś pomóc, to przynajmniej nie przeszkadzam.
Steyr Challenge + Valiant 4-12x40 HFT,
P17
Vygo i Jackalope
Proca
Steyr Challenge + Valiant 4-12x40 HFT,
P17
Vygo i Jackalope
Proca
Cześć. Mam mały problem Oddałem 2 swoje butelki do legalizacji, odbiór w przyszłym tygodniu. Czy na zawodach będzie możliwość " dobicia" powietrza ? Bo z tym co mam w kartuszu chyba nie przejdę całego toru.
https://www.youtube.com/watch?v=eWkrQQly6xU
DGST Beaver
DGST Beaver
-
Marek " ciechocińskie powietrze " dowiozłem do Głogowa Dziękuję ! Jeżeli chodzi o tor to z mojej strony wielki szacunek i czapki z głów dla "ustawiaczy" Nie jestem w stanie wyobrazić sobie ile siły i energii trzeba włożyć w ułożenie i złożenie toru HFT w takim terenie na jakim dzisiaj strzelaliśmy. Te wszystkie fosy, rowy, wzniesienia i zagłębienia. Masakra, ile kilometrów musieliście wszyscy "gibać" Jeszcze raz szacunek i wielkie DZIĘKUJĘ za fantastyczną niedzielę w gronie przyjaciół "po lufie". Kiełbasa jak kiełbasa, ale jarzynowa... niebo w gębie. Do następnego
https://www.youtube.com/watch?v=eWkrQQly6xU
DGST Beaver
DGST Beaver
Sindbad co ma znaczyć "kiełbasa jak kiełbasa"
Biedronki powiedziały (a to kiełbasa z Biedronki), że już za żadne skarby nie dadzą swoich szynek i reszty części ciała jak ich nie przeprosisz, hahhahahhaha
A na poważnie to było nam niezmiernie miło gościć tak wielu znakomitych strzelców z całej Polski bo dojechały osoby z dwóch końców naszego pięknego kraju.
Równie niezmiernie miło było nam gościć tak wiele sympatyczek i sympatyków a i miejmy nadzieję nowych pozytywnie zakręconych strzelców w naszym gronie.
Do zobaczenia już za miesiąc .
Ps: uważaj na to powietrze - ludzie wdychając je w Ciechocinku potrafią zdrowieć każdego wieczora od nowa i przeżywać po raz kolejny "drugą młodość".
Biedronki powiedziały (a to kiełbasa z Biedronki), że już za żadne skarby nie dadzą swoich szynek i reszty części ciała jak ich nie przeprosisz, hahhahahhaha
A na poważnie to było nam niezmiernie miło gościć tak wielu znakomitych strzelców z całej Polski bo dojechały osoby z dwóch końców naszego pięknego kraju.
Równie niezmiernie miło było nam gościć tak wiele sympatyczek i sympatyków a i miejmy nadzieję nowych pozytywnie zakręconych strzelców w naszym gronie.
Do zobaczenia już za miesiąc .
Ps: uważaj na to powietrze - ludzie wdychając je w Ciechocinku potrafią zdrowieć każdego wieczora od nowa i przeżywać po raz kolejny "drugą młodość".
Cześć,
Zaktualizowałem wyniki Ligi o zawody nr 3 - znajdują się w tym poście.
Gdyby były jakieś błędy - proszę o informację na PW.
I również chciałbym serdecznie wszystkim podziękować za wspaniałe zawody w doborowym towarzystwie :)
Zaktualizowałem wyniki Ligi o zawody nr 3 - znajdują się w tym poście.
Gdyby były jakieś błędy - proszę o informację na PW.
I również chciałbym serdecznie wszystkim podziękować za wspaniałe zawody w doborowym towarzystwie :)