Operacja Stalingrad 2018
Stalimgrad po pierwsze uno nie było wiatru no może poza pojedyńczymi podmuchami na sam koniec.
Po drugie uno nie było typowych wymuszonych a i razu nie strzelałem prawdziwego stojaka i klęczaka.
Po trzecie uno tor był łatwy(subiektywne odczucie) był bardzo ciekawy ale był łatwiejszy niż Mikstat
Po drugie uno nie było typowych wymuszonych a i razu nie strzelałem prawdziwego stojaka i klęczaka.
Po trzecie uno tor był łatwy(subiektywne odczucie) był bardzo ciekawy ale był łatwiejszy niż Mikstat
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
Figurka w piwnicy. Bez lunety nie było widać kz, po spojrzeniu w lupkę jeszcze gorzej. Kz na czubku figurki bez mięsa. Wszyscy, a na pewno zdecydowana większość ,,waliła" w środek. Jak się spojrzało do środka, miało się wrażenie że kz jest właśnie w środku (tam gdzie większość strzelał...Tor całkiem fajny. Niestety ostatnie stanowiska zawaliłem - pięć 1 pod rząd A całkiem nieźle mi szłobartezz pisze:
Co było zaczarowane w figurce 20, HZ30 na 9-ciu metrach?
zawsze środkiem krzyża :)
To coś dla mnie! Kurczę, może za rok .....WuDe pisze:nie było typowych wymuszonych
No to teraz rozumiemslawol75 pisze:Figurka w piwnicy. Bez lunety nie było widać
I tak się spisałeś...na medalslawol75 pisze:Niestety ostatnie stanowiska zawaliłem
Pozdrawiam \ Bartek
AA S400F + MTC Viper Connect;
Walther LG300 + WFA SS 3-15x42 FFP
WSST Strzelec
AA S400F + MTC Viper Connect;
Walther LG300 + WFA SS 3-15x42 FFP
WSST Strzelec
Tor nie był łatwy tylko pogoda się nie "spisała". Gdyby na tych dziedzińcach i w tych korytarzach miedzy budynkami trochę powiało to trafienie byłoby zdecydowanym przypadkiem no chyba, że ktoś jest ostrzelany z wiatrem który kręci nie wiadomo w którą stronę.
Ale delikatnie mówiąc w czołowej dziesiątce pozamiataliśmy trochę i gdyby była kwalifikacja drużynowa dalibyśmy popalić innym grupom. Tak trzymajmy Panowie.
Ale delikatnie mówiąc w czołowej dziesiątce pozamiataliśmy trochę i gdyby była kwalifikacja drużynowa dalibyśmy popalić innym grupom. Tak trzymajmy Panowie.
Strzelali w środek figurki, bo środek był czarny jak kz. Dokjładając do tego nieostrość i ciemność dużo się łapało że HZ jest w środku.slawol75 pisze:Figurka w piwnicy. Bez lunety nie było widać kz, po spojrzeniu w lupkę jeszcze gorzej. Kz na czubku figurki bez mięsa. Wszyscy, a na pewno zdecydowana większość ,,waliła" w środek. Jak się spojrzało do środka, miało się wrażenie że kz jest właśnie w środku (tam gdzie większość strzelał...Tor całkiem fajny. Niestety ostatnie stanowiska zawaliłem - pięć 1 pod rząd A całkiem nieźle mi szłobartezz pisze:
Co było zaczarowane w figurce 20, HZ30 na 9-ciu metrach?
Ja nie mogę sobie darować celu 33 niewygodna pozycja leżakowa i fruu śrut nad orzeszkiem poleciał.
AnonimowyAlkoholikEV2+EB10x42