Liga Zimowa WSST Strzelec 2017. Zawody 2 z 5 - 17-12-2017
Dzięki za wspólne strzelanie. W końcu trafiły się zawody zimowe (chociaż przez chwilę) ze śniegiem. Muszę szybciej doprowadzić osadę do pełnej użyteczności, bo już mnie korci na następne.
Wielkie uznanie za pomysł z trzema figurkami na stanowisku. Strzela się to szybko i przyjemnie.
Kolejne zawody gdzie plastykowy papier to strzał w dziesiątkę!
Wielkie uznanie za pomysł z trzema figurkami na stanowisku. Strzela się to szybko i przyjemnie.
Kolejne zawody gdzie plastykowy papier to strzał w dziesiątkę!
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Wyniki już podane w temacie głównym, ale podlinkuję też tu dla tych mniej biegłych
Wyniki LIGI ZIMOWEJ 2017r.
Dzięki Marek za tak szybkie opracowanie.
Gratki dla MEGABOSA! 1 miejsce w generalce !!! A jeszcze niedawno strzelał z otwartych na Gamoniu.
Wyniki LIGI ZIMOWEJ 2017r.
Dzięki Marek za tak szybkie opracowanie.
Gratki dla MEGABOSA! 1 miejsce w generalce !!! A jeszcze niedawno strzelał z otwartych na Gamoniu.
Kilka fotek do wykorzystania:
http://www.mediafire.com/?21372xf3ki83m
http://www.mediafire.com/?21372xf3ki83m
Fajne zdjęcia - szczególnie te robione z dachu . Jednak "W kupie siła" , fajnie pokazać w domu, że nie tylko ja mam jakiś ubytek w klepkach mózgowych i zamiast w taką pogodę siedzieć grzecznie przed telewizorem wyjeżdżam tarzać się w śniegu i błocie żeby sobie parę razy strzelić do jakiś metalowych gryzoni .
Nie wiem jak Wy ale ja to po prostu uwielbiam .
Nie wiem jak Wy ale ja to po prostu uwielbiam .
Według mnie pomysł świetny wystarczy zrobić 12 stanowisk po 3 figurki i dwa stanowiska wymuszone niepodparte po 2 figurki i mamy komplecik 80 punktów.
Ale z racji tego, że ja tylko grillowy to się nie wtrącam i decyzję niech podejmą osoby które ustawiają tor. Dla mnie każda zmiana urozmaicająca nasze zawody to świetna przygoda.
Ale z racji tego, że ja tylko grillowy to się nie wtrącam i decyzję niech podejmą osoby które ustawiają tor. Dla mnie każda zmiana urozmaicająca nasze zawody to świetna przygoda.
Jeżeli liczba zapisanych strzelców będzie wynosiła 30 lub mniej, to można ustawić 10 stanowisk po 4 figurki. Jeżeli będzie większa, to można dostosowywać liczbę stanowisk do ilości strzelców. Np 12 stanowisk po 3 figurki + jedno z czterema itp.
zgadzam się z Tobąłysy pisze:Nie wiem jak Wy ale ja to po prostu uwielbiam
"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy." Bruce Lee
(.22 LR, 5,45x39, .32 S&W LWC, 9x19, 12/76)
(.22 LR, 5,45x39, .32 S&W LWC, 9x19, 12/76)
- Marcin Lamcha
No i Gratuluj a najlepiej jeszcze z McDonaldsem.
A tak w ogóle sobie ostatnio myślałem, że może a raczej na pewno byłoby warto pomyśleć o małych nagrodach w postaci małego dyplomu takiego w formacie A5 za każde zawody ligowe . I szczególnie chodzi tu o zachęcenie naszych najmłodszych i najtwardszych zawodników. Wiem, że to tylko kawałek papieru ale dla nich może stanowić na prawdę jeden z główniejszych powodów dla których warto tarzać się w błocie.
Jeśli ktoś opracował by wzór takiego dyplomu to ja mogę u siebie drukować i przywozić kilka na zawody a nie chwaląc się mam ładny charakter pisma (wyrobiony tysiącami karnych powtórzeń "nie będę się śmiał na lekcji ) i mogę je wypisywać.
Specjalnie napisałem o formacie A 5 żeby te kończące Ligę były "ważniejsze" i w formacie A 4
Jeśli ktoś ma zdolności graficzne to poproszę o projekt z naszym znakiem WSST jakim znaczkiem HFT i ogólnie tematycznie zrobiony a ja załatwię bezkosztowo resztę.
Tylko nasz Prezes będzie musiał nosić pieczątkę na zawody.
A tak w ogóle sobie ostatnio myślałem, że może a raczej na pewno byłoby warto pomyśleć o małych nagrodach w postaci małego dyplomu takiego w formacie A5 za każde zawody ligowe . I szczególnie chodzi tu o zachęcenie naszych najmłodszych i najtwardszych zawodników. Wiem, że to tylko kawałek papieru ale dla nich może stanowić na prawdę jeden z główniejszych powodów dla których warto tarzać się w błocie.
Jeśli ktoś opracował by wzór takiego dyplomu to ja mogę u siebie drukować i przywozić kilka na zawody a nie chwaląc się mam ładny charakter pisma (wyrobiony tysiącami karnych powtórzeń "nie będę się śmiał na lekcji ) i mogę je wypisywać.
Specjalnie napisałem o formacie A 5 żeby te kończące Ligę były "ważniejsze" i w formacie A 4
Jeśli ktoś ma zdolności graficzne to poproszę o projekt z naszym znakiem WSST jakim znaczkiem HFT i ogólnie tematycznie zrobiony a ja załatwię bezkosztowo resztę.
Tylko nasz Prezes będzie musiał nosić pieczątkę na zawody.