Liga Zimowa WSST Strzelec 2017. Zawody 2 z 5 - 17-12-2017

Awatar użytkownika
WuDe

Post autor: WuDe »

Wezme parę przydasi i może taka wyprzedaż jak by ktoś coś chciał :-P
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
Awatar użytkownika
Grossus
Moderator

Post autor: Grossus »

Dzięki za wspólne strzelanie. W końcu trafiły się zawody zimowe (chociaż przez chwilę) ze śniegiem. Muszę szybciej doprowadzić osadę do pełnej użyteczności, bo już mnie korci na następne.

Wielkie uznanie za pomysł z trzema figurkami na stanowisku. Strzela się to szybko i przyjemnie.

Kolejne zawody gdzie plastykowy papier to strzał w dziesiątkę!
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Awatar użytkownika
Patrykd

Post autor: Patrykd »

Wyniki już podane w temacie głównym, ale podlinkuję też tu dla tych mniej biegłych ;-)

Wyniki LIGI ZIMOWEJ 2017r.

Dzięki Marek za tak szybkie opracowanie.

Gratki dla MEGABOSA! 1 miejsce w generalce !!! A jeszcze niedawno strzelał z otwartych na Gamoniu. :-)
Obrazek
Usunięty użytkownik 341

Post autor: Usunięty użytkownik 341 »

Dziękuję za gratulacje. Byłem pewny, że wystrzelałem 54 punkty. Sprawdzcie proszę.
Awatar użytkownika
esmar

Post autor: esmar »

Masz rację - 54 pkt, poprawiona tabela u Patryka na poczcie ale ten pkt mniej nie zmienia Twojej pozycji w generalce.
TX200 HC_Burris Timberline
Usunięty użytkownik 341

Post autor: Usunięty użytkownik 341 »

Dziękuję.
PS. Gdyby zmieniał, bym nie przypominał :mrgreen:
lysy
Członek zarządu

Post autor: lysy »

To może i ja dołożę swoje gratulacje dla Megabosa ale w szczególności podziękowania dla współtwórców toru. Świetny pomysł z tymi trzema figurkami w szczególności za to, że każda była na innej odległości. Bardzo ciekawy pomysł i super zabawa. Do miłego zobaczenia w Nowym Roku.
PaPaj
Członek zarządu

Post autor: PaPaj »

Kilka fotek do wykorzystania:
http://www.mediafire.com/?21372xf3ki83m
lysy
Członek zarządu

Fajne zdjęcia - szczególnie te robione z dachu :roll: . Jednak "W kupie siła" , fajnie pokazać w domu, że nie tylko ja mam jakiś ubytek w klepkach mózgowych i zamiast w taką pogodę siedzieć grzecznie przed telewizorem wyjeżdżam tarzać się w śniegu i błocie żeby sobie parę razy strzelić do jakiś metalowych gryzoni :mrgreen: .
Nie wiem jak Wy ale ja to po prostu uwielbiam :-P .
Awatar użytkownika
bartezz

Post autor: bartezz »

Dobrze to ująłeś :-D
Pozdrawiam \ Bartek
AA S400F + MTC Viper Connect;
Walther LG300 + WFA SS 3-15x42 FFP
WSST Strzelec
Awatar użytkownika
slawol75
Członek zarządu
Kontakt:

Post autor: slawol75 »

Może w letniej lidze też robić tor z trzema figurami na stanowisko? Np.14 stanowisk. 2 figurki więcej, ale pewnie i tak dużo szybciej - planowanie, przejście toru i składanie...Kto nam zabroni?
zawsze środkiem krzyża :)
lysy
Członek zarządu

Według mnie pomysł świetny wystarczy zrobić 12 stanowisk po 3 figurki i dwa stanowiska wymuszone niepodparte po 2 figurki i mamy komplecik 80 punktów.
Ale z racji tego, że ja tylko grillowy to się nie wtrącam i decyzję niech podejmą osoby które ustawiają tor. Dla mnie każda zmiana urozmaicająca nasze zawody to świetna przygoda.
Awatar użytkownika
Maciej.Sz
Moderator działu

Post autor: Maciej.Sz »

Jeżeli liczba zapisanych strzelców będzie wynosiła 30 lub mniej, to można ustawić 10 stanowisk po 4 figurki. Jeżeli będzie większa, to można dostosowywać liczbę stanowisk do ilości strzelców. Np 12 stanowisk po 3 figurki + jedno z czterema itp.
łysy pisze:Nie wiem jak Wy ale ja to po prostu uwielbiam :-P
zgadzam się z Tobą :-)
"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy." Bruce Lee
(.22 LR, 5,45x39, .32 S&W LWC, 9x19, 12/76)
Awatar użytkownika
Marcin Lamcha

Post autor: Marcin Lamcha »

Ja to muszę młodemu pogratulować w swojej kategorii był najlepszy 8-)
Od zera do klasy średniej, i to w kilka lat.
lysy
Członek zarządu

No i Gratuluj a najlepiej jeszcze z McDonaldsem.
A tak w ogóle sobie ostatnio myślałem, że może a raczej na pewno byłoby warto pomyśleć o małych nagrodach w postaci małego dyplomu takiego w formacie A5 za każde zawody ligowe . I szczególnie chodzi tu o zachęcenie naszych najmłodszych i najtwardszych zawodników. Wiem, że to tylko kawałek papieru ale dla nich może stanowić na prawdę jeden z główniejszych powodów dla których warto tarzać się w błocie.
Jeśli ktoś opracował by wzór takiego dyplomu to ja mogę u siebie drukować i przywozić kilka na zawody a nie chwaląc się mam ładny charakter pisma (wyrobiony tysiącami karnych powtórzeń "nie będę się śmiał na lekcji :-) ) :-) i mogę je wypisywać.
Specjalnie napisałem o formacie A 5 żeby te kończące Ligę były "ważniejsze" i w formacie A 4 ;-)
Jeśli ktoś ma zdolności graficzne to poproszę o projekt z naszym znakiem WSST jakim znaczkiem HFT i ogólnie tematycznie zrobiony a ja załatwię bezkosztowo resztę.
Tylko nasz Prezes będzie musiał nosić pieczątkę na zawody.
ODPOWIEDZ