II Zlot Kolekcjonerów Broni 3-4 czerwca 2017, Fort VI, Pozna
Jak widzę - do strzelania już grupka się zbiera. Ja jestem po pierwszej rozmowie z Izą uzgadniającej warunki uczestnictwa w zlocie. Chcę, podobnie jak w zeszłym roku, wystawić większą część mojego arsenału. Ponieważ jednak nie mogę liczyć na pomoc mojej Kachy w obsłudze ekspozycji zwracam się o pomoc do chętnych na rolę zmiennika przy tym zajęciu. Będę miał trochę więcej niż 10 sztuk karabinków i pistoletów. Nie wszystkie moje, więc będę musiał wszystkiego dobrze przypilnować. Chciałbym też trochę samemu pooglądać inne kolekcje. Chętnych proszę o deklaracje w temacie lub na PW.
-
Zadeklarowany skład na ten moment wygląda tak:
Sobota:
Wystawa:
1. Papaj
2/3. 8-14 Maciej_alpha i Michał
Strzelnica:
1. Mega
2/3. 10-14 Marylka i Heniu
4. WuDe
Niedziela:
Wystawa:
1. Papaj
2. ...
Strzelnica:
1. Mega
2. ...
3. ...
4. ...
Bardzo proszę o zgłoszenia w temacie dzień/godziny. Potrzebujemy kogoś do pomocy dla Leszka w niedzielę i na strzelnicę dodatkowo 1-2 osoby w sobotę i 3 osoby w niedzielę
(z własnymi karabinkami).
Organizacja strzelnicy będzie zależała od ilości osób, które zechcą pomóc. Jeśli będzie nas 3-4 każdego dnia, to można coś ciekawego ludziom zaproponować.
Sobota:
Wystawa:
1. Papaj
2/3. 8-14 Maciej_alpha i Michał
Strzelnica:
1. Mega
2/3. 10-14 Marylka i Heniu
4. WuDe
Niedziela:
Wystawa:
1. Papaj
2. ...
Strzelnica:
1. Mega
2. ...
3. ...
4. ...
Bardzo proszę o zgłoszenia w temacie dzień/godziny. Potrzebujemy kogoś do pomocy dla Leszka w niedzielę i na strzelnicę dodatkowo 1-2 osoby w sobotę i 3 osoby w niedzielę
(z własnymi karabinkami).
Organizacja strzelnicy będzie zależała od ilości osób, które zechcą pomóc. Jeśli będzie nas 3-4 każdego dnia, to można coś ciekawego ludziom zaproponować.
-
-
No więc tak:
Ulotki i drogowskazy do naszej strzelnicy mam podrukowane.
Pozostały sprzęt zapakuję na busa w piątek i w sobotę o 08:00 będę na forcie.
Jeśli ktoś może wjechać od w sobotę i niedzielę od rana pomóc przy rozstawieniu sprzętu - będę bardzo wdzięczny
Dobrze jeśli jeszcze ktoś zgłosi się na niedzielę
Ulotki i drogowskazy do naszej strzelnicy mam podrukowane.
Pozostały sprzęt zapakuję na busa w piątek i w sobotę o 08:00 będę na forcie.
Jeśli ktoś może wjechać od w sobotę i niedzielę od rana pomóc przy rozstawieniu sprzętu - będę bardzo wdzięczny

Dobrze jeśli jeszcze ktoś zgłosi się na niedzielę

-