Po raz kolejny okazało się, że Fort sam z siebie, dzięki kompletnie nieprzewidywalnym podmuchom wiatru oraz chyba jeszcze czemuś, czego chyba dokładnie określić się nie da dokłada własny, dodatkowy "level" trudności. Tor niby to wyglądał na łatwy a jednak...
Dziękuję wszsystkim za świetną zabawę.
Wędkarze mówią, że nie brały albo rybak wyłowił wszytko Grzybiarze, że nie było grzybów, a idąc po nich można zebrać dwa wiadra Te podmuchy wiatru są tu naprawdę sporym utrudnieniem
Dzięki za świetną zabawę. Pogoda dopisała, było tak wspaniale, że aż mi się nie chciało tracić czasu na patrzenie w lunetę, stąd dziś zdaje się "najlepszy" mój wynik w historii...
To "coś" o czym pisał Mazgier, to chyba dziury, doły i fosy... w moim przypadku dzisiejszy tor zwiódł mnie pułapkami odległościowymi, tam gdzie było 30m ja strzelałem na 38m.
No i dobrze, oby takich wyzwań więcej!
Ostatnio zmieniony 2015-09-27, 18:55 przez Ceer, łącznie zmieniany 1 raz.
Pogoda super, atmosfera jak zwykle wyśmienita
ale nie wiem czemu strzelało się trudniej niż ostatnio przy tych silnych wiatrach...
Być może lepszy silny wiatr ale przewidywalny niż taki z cichacza od dołu zza winkla
Gratulacje raz jeszcze za świetny tor, Włamu widziałem też zachwycony miejscówką
Zawody super.Grupa z Piotrem i Mariuszem dała mi frajdę i oczywiście dużo doświadczenia.
Fajnie było podpatrywać takich doświadczonych strzelców.Dzięki.Wynik oczywiście mógł być lepszy ale co tam ,błędy przeanalizowane :)
No i po zawodach okazało się w domu że mam pękniętą sprężynę :/
Z niecierpliwością czekam na kolejne zawody . Tor był super :)
Dziękuję wszystkim za miło spędzony czas przy wspólnym strzelaniu i kolejną porcję wiedzy. Mazgier dzięki za wszystkie sugestie dotyczące optymalnego przygotowania sprzętu do strzelania .