Puchar Wielkopolski - Zawody PFTA
Pogadam z nimi. Jednak wtedy Tojtoje już piątek wieczorem musiałyby być. Cena może dużo się nie zmieni. Jeśli chodzi o śmieci to też zagadam, bez sensu jest wywożenie tego.pawelw pisze: • Warszawa przyjedzie pod namioty - chcą wylądować w piątek pod wieczór, Maciek rozeznaj czy można ich wpuścić już w piątek wieczorem.
• Musimy opanować temat utylizacji śmieci, będzie ich znacznie więcej niż wczoraj, może właściciel strzelnicy wskaże jakiś śmietnik w pobliżu ? Łatwiej zrobić 2-3 kursy niż targać to do Poznania
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Może nie na całą noc. Będę wolny w piątek, mogę robić za komitet powitalny. Można by też wcześniej przytargać przyczepkę i resztę klamotów. Przynajmniej w sobotę o jedną rzecz mniej do ogarnięcia.To by znaczyło, że przynajmniej jedna osoba od nas powinna także być na miejscu - pompa, prąd, ognisko itd.
Sądzę, że na piątek 'drewniany domek' musi im wystarczyćJednak wtedy Tojtoje już piątek wieczorem musiałyby być
[edit] zakupiłem na fakturę sznurek
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !
Paweł, planujesz chrono tylko w trakcie zawodów?
Bo jakby co, to mogę ogarnąć temat stacjonarnego chrono przed zawodami.
I wtedy wszystkim z wynikiem FAC powiem ładnie FUCK ...
Planuję ten weekend tak samo jak miniony tzn. w sobotę na 8.00 dostarczenie przyczepy i nocleg w hotelu.
Na 8.00 chyba wystarczy ? Tym razem pomogę przy budowie toru bo odpada mi Benchrest.
Bo jakby co, to mogę ogarnąć temat stacjonarnego chrono przed zawodami.
I wtedy wszystkim z wynikiem FAC powiem ładnie FUCK ...
Planuję ten weekend tak samo jak miniony tzn. w sobotę na 8.00 dostarczenie przyczepy i nocleg w hotelu.
Na 8.00 chyba wystarczy ? Tym razem pomogę przy budowie toru bo odpada mi Benchrest.
Łucznicy z okolicy zamawiają właśnie w TuttiFrutti (podobno firma przyjazna cenowo);Bieta pisze:..... może TUTTI FRUTTI we Wrześni - podobno fajne imprezy w terenie oragnizują, dobre jedzenie.....
http://www.tuttifrutti.pl/
albo w Szim:
http://panoramafirm.pl/wielkopolskie,wr ... u_suu.html
A.
Mam szablony PFTOwskie - mogę to zrobić. I tak bedę miał dane całego toru KZ i odległości.jak i późniejszego wrzucenia wyników do Excela.
Mam szablon z zeszłego roku, Maćku, najpóźniej w piątek rano 7.08 poproszę o plik z listą uczestników. Identyfikatory kupię.Jeśli dobrze pamiętam, to na poprzednią peftę ogarniał to...PawełW
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !
Moja propozycja do identyfikatorów (ktokolwiek je zrobi), aby nick był jak najbardziej czytelny wielkimi literami. Po tym się rozpoznajemy (a nie zawsze się znamy...). Imię i nazwisko to dla mnie drugi plan.pawelw pisze:Sprawa identyfikatorów - kto ogarnie ?
Dość dawno temu, gdy Paweł pytałeś o sprzęt do Sylwetek, odpowiedziałem, że jest do dyspozycji, ale czy ja będę - tego nie wiem. W tej chwili wiem, że będziemy na miejscu, oraz że Ela ma chęć postrzelać. W związku z tym, żeby już nie psuć ustaleń z "Warszawiakami", ale lekko ich odciążyć - możemy ustawić nasze tory do pistoletu i coś tam posędziować.
A.