Mistrzostwa Wielkopolski HFT 2014
Oficjalne wyniki Mistrzostw:
Pełna tabela konkurencji nHFT, HFT1/2, FT i drużyny:
WYNIKI
Sylwetki Karabin:
1. Piotr Słowik - 27 pkt.
2. Andrzej Król - 26 pkt.
3. Tomasz Kocemba - 24 pkt.
Sylwetki Pistolet:
1. Jarosław Majda - 30 pkt.
2. Andrzej Król - 22 pkt.
3. Tomasz Skąpski - 11 pkt.
Benchrest:
1. Andrzej Król - 204 pkt.
2. Mariusz Wudarski - 197 pkt.
3. Tomasz Kocemba - 195 pkt.
GRATULACJE!
Pełna tabela konkurencji nHFT, HFT1/2, FT i drużyny:
WYNIKI
Sylwetki Karabin:
1. Piotr Słowik - 27 pkt.
2. Andrzej Król - 26 pkt.
3. Tomasz Kocemba - 24 pkt.
Sylwetki Pistolet:
1. Jarosław Majda - 30 pkt.
2. Andrzej Król - 22 pkt.
3. Tomasz Skąpski - 11 pkt.
Benchrest:
1. Andrzej Król - 204 pkt.
2. Mariusz Wudarski - 197 pkt.
3. Tomasz Kocemba - 195 pkt.
GRATULACJE!
Ostatnio zmieniony 2014-07-21, 21:04 przez Grossus, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Kochani było zajefajnie. Wraz z synem dziękujemy za za moc wrażeń.
Poniżej link do fotek. Z "nocnika"parę nawet wyszło:)
https://plus.google.com/photos/10037981 ... -_EtYftpgE
Poniżej link do fotek. Z "nocnika"parę nawet wyszło:)
https://plus.google.com/photos/10037981 ... -_EtYftpgE
Niestety dopiero dzisiaj mam dostęp do netu dlatego tak późno.
Wielkie dzięki dla wszystkich za wspaniałą zabawę . Wróciłem do domu zmęczony, ale szczęśliwy. Rewelacyjne towarzystwo i genialny relaks .
Wielkie dzięki dla wszystkich za wspaniałą zabawę . Wróciłem do domu zmęczony, ale szczęśliwy. Rewelacyjne towarzystwo i genialny relaks .
Steyr LG 110 FT + Sightron SIII FT
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
Swoje podziękowania kieruję przedewszystkim do tych, z którymi bezpośrednio współpracowałem przy realizacji II-giej rundy Pucharu PKZ:
1. Mazgier i Maciej - projekt torów i zaplecza
2. Kombatant - Range Zero, Sylwetki Karabin i Pistolet, oraz użyczenie prywatnych pistoletów do zawodów.
3. Marecki - przygotowanie i przeprowadzenie konkurencji Benchrest.
4. Manonxx, Jester, Artur i Kacper Dulat, Elka i Tomx, Grossus - piątkowa pomoc przy budowie toru i zagospodarowaniu terenu na potrzeby tej imprezy. Przepraszam jeśli kogoś zapomniałem tutaj wymienić.
5. Vmax2 - sponsoring nagród głównych i upominków
6. Łukasz Bączek - szef obiektu w Dąbrówce Leśnej
Dla Was moje wielkie DZIĘKI lub jak ktoś woli - doumo arigatou gozaimashita
Ci, którzy wzięli udział w całości przygotowań, widzieli i odczuli na własnej skórze, jak duże było to przedsięwzięcie,ile było pracy, przeszkód, utrudnień itd. Mimo to udało się to jakoś poskładać w całość, a pozytywne opinie gości imprezy myślę że wynagradzają połamane gnaty. Nie ukrywam, że mając na uwadze obecną ilość członków WSST, liczyłem na większe wsparcie i pomoc która naprawdę była potrzebna. Pisałem o tym na forum przed imprezą, i ci co naprawdę powinni - nawet nosa nie wychylili spod miotły. Każda para rąk by się tam przydała. Wtedy wszyscy nie odczulibyśmy tego aż tak fizycznie. No ale przecież ludzie mają masę obowiązków - studia,praca itd.....tak jakby Ci co przygotowali tą imprezę tych obowiązków nie mieli.
Mówią że nadzieja matką głupich, ja jednak mam nadzieję że przy okazji poznańskich zawodów PFTA więcej członków WSST przyjedzie na miejsce zawodów "trochę wcześniej" niż za pięć dziesiąta.
Generalnie jednak imprezę uważam za bardzo udaną. Różnorodność konkurencji i atrakcji w połączeniu z wesołą piknikową atmosferą zrobiły swoje Szczególnie w sobotę Tutaj dzięki również dla Mahonxxa za użyczenie broni palnej. Strzelał każdy kto chciał, w tym również wielu, którzy dotąd nigdy nie mieli z nią styczności.
I to chyba na tyle w tym temacie - pozdrawiam
1. Mazgier i Maciej - projekt torów i zaplecza
2. Kombatant - Range Zero, Sylwetki Karabin i Pistolet, oraz użyczenie prywatnych pistoletów do zawodów.
3. Marecki - przygotowanie i przeprowadzenie konkurencji Benchrest.
4. Manonxx, Jester, Artur i Kacper Dulat, Elka i Tomx, Grossus - piątkowa pomoc przy budowie toru i zagospodarowaniu terenu na potrzeby tej imprezy. Przepraszam jeśli kogoś zapomniałem tutaj wymienić.
5. Vmax2 - sponsoring nagród głównych i upominków
6. Łukasz Bączek - szef obiektu w Dąbrówce Leśnej
Dla Was moje wielkie DZIĘKI lub jak ktoś woli - doumo arigatou gozaimashita
Ci, którzy wzięli udział w całości przygotowań, widzieli i odczuli na własnej skórze, jak duże było to przedsięwzięcie,ile było pracy, przeszkód, utrudnień itd. Mimo to udało się to jakoś poskładać w całość, a pozytywne opinie gości imprezy myślę że wynagradzają połamane gnaty. Nie ukrywam, że mając na uwadze obecną ilość członków WSST, liczyłem na większe wsparcie i pomoc która naprawdę była potrzebna. Pisałem o tym na forum przed imprezą, i ci co naprawdę powinni - nawet nosa nie wychylili spod miotły. Każda para rąk by się tam przydała. Wtedy wszyscy nie odczulibyśmy tego aż tak fizycznie. No ale przecież ludzie mają masę obowiązków - studia,praca itd.....tak jakby Ci co przygotowali tą imprezę tych obowiązków nie mieli.
Mówią że nadzieja matką głupich, ja jednak mam nadzieję że przy okazji poznańskich zawodów PFTA więcej członków WSST przyjedzie na miejsce zawodów "trochę wcześniej" niż za pięć dziesiąta.
Generalnie jednak imprezę uważam za bardzo udaną. Różnorodność konkurencji i atrakcji w połączeniu z wesołą piknikową atmosferą zrobiły swoje Szczególnie w sobotę Tutaj dzięki również dla Mahonxxa za użyczenie broni palnej. Strzelał każdy kto chciał, w tym również wielu, którzy dotąd nigdy nie mieli z nią styczności.
I to chyba na tyle w tym temacie - pozdrawiam
Jak będziesz miał wszystko gotowe, to prześlij mi na maila grossus@gmail.com to wrzucę na serwer.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
-