Mistrzostwa Dolnego Śląska HFT 2014
Chciałbym w imieniu Grupy Beaver, Sponsorów i Darczyńców jeszcze raz serdecznie podziękować za tak liczne przybycie i wspaniała zabawę na tych zawodach.
Ciesze się tym bardziej że zaprezentowany przez nas tor HFT spotkał się z tak dobrym przyjęciem. Jeszcze raz gratuluję zwycięzcom i do zobaczenia.
Całej grupie dziękuję za ich wkład w organizację Mistrzostw Dolnego Ślaska
Ciesze się tym bardziej że zaprezentowany przez nas tor HFT spotkał się z tak dobrym przyjęciem. Jeszcze raz gratuluję zwycięzcom i do zobaczenia.
Całej grupie dziękuję za ich wkład w organizację Mistrzostw Dolnego Ślaska
Pewnie niebawem ale głowy nie dam
trochę fotek na stronie Gminy Góra http://www.gora.com.pl/content.php?dzia ... ow&lang=pl
trochę fotek na stronie Gminy Góra http://www.gora.com.pl/content.php?dzia ... ow&lang=pl
Czekałem, żeby podziękować na Tawernie, ale nie zostałem dopuszczony .
Niniejszym czynię to tutaj . Dziękuję całej ekipie Bobrów za wspaniały weekend. Szczególnie dlatego, że przypominał mi stare dobre zloty . Właśnie dla tych klimatów wróciłem do tego sportu . Rewelacyjna sobotnia integracja (dzięki misza, moje mięśnie brzucha nadal dochodzą do siebie po salwach śmiechu ) i fantastyczny tor, gdzie nie trzeba czytać "tabliczek z pozycją", tylko znaleźć ją sobie samemu .
Osobne podziękowania dla Pań, które zadbały o nasze wyżywienie i ogólny stan duchowy .
Kolegom z grupy (Sindbad, PatrykD, Szyna i Matjas) dzięki za wspólne strzelanie i wspólnie spędzoną niedzielę.
No i oczywiście podziękowania dla Kolegów z Sekcji, że wspólnie mogliśmy godnie reprezentować WSST na tych zawodach (ja w sobotę , Wy w niedzielę ).
Pozdrawiam Tomek.
P.S.
Kubuś, dzięki za wspólną "latarnię", Dany to był mój pierwszy i ostatni "tajski bu..el" w życiu .
Niniejszym czynię to tutaj . Dziękuję całej ekipie Bobrów za wspaniały weekend. Szczególnie dlatego, że przypominał mi stare dobre zloty . Właśnie dla tych klimatów wróciłem do tego sportu . Rewelacyjna sobotnia integracja (dzięki misza, moje mięśnie brzucha nadal dochodzą do siebie po salwach śmiechu ) i fantastyczny tor, gdzie nie trzeba czytać "tabliczek z pozycją", tylko znaleźć ją sobie samemu .
Osobne podziękowania dla Pań, które zadbały o nasze wyżywienie i ogólny stan duchowy .
Kolegom z grupy (Sindbad, PatrykD, Szyna i Matjas) dzięki za wspólne strzelanie i wspólnie spędzoną niedzielę.
No i oczywiście podziękowania dla Kolegów z Sekcji, że wspólnie mogliśmy godnie reprezentować WSST na tych zawodach (ja w sobotę , Wy w niedzielę ).
Pozdrawiam Tomek.
P.S.
Kubuś, dzięki za wspólną "latarnię", Dany to był mój pierwszy i ostatni "tajski bu..el" w życiu .
Steyr LG 110 FT + Sightron SIII FT
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
Dokładnie tak, dzięki za pomoc przy latarni... kurda liczyłem na to że powieje bo tam zawsze wieje a tu lipsaWisior pisze:W sierpniu zapraszam na Piknik HFT. Klimat będzie podobny A w międzyczasie pewnie zobaczymy się u chłopaków z LGST w Brzozowej Górce i póżniej u was na PKZ
Jester, dzięki za pomoc w sobotę i niedzielę
Też wszystkich straszyłem no i d..a . Co nie zmienia faktu, że cały tor był zaj..... ąknąłem sięDany108 pisze:Dokładnie tak, dzięki za pomoc przy latarni... kurda liczyłem na to że powieje bo tam zawsze wieje a tu lipsa
Steyr LG 110 FT + Sightron SIII FT
-