Zawody 9/10 - 13.10.2013
mazgier pisze:OK, fotki są już na naszym fanpage-u. Na wszelki wypadek raz jeszcze link: https://www.facebook.com/wsststrzelec .
Dzięki za zdjęcia Marcin,fajnie że zawsze i tu wklejasz linka do nich,bo jak się okazuje - sporo osób nie ma konta na FB (w tym np. ja),a popatrzeć zawsze miło,zwłaszcza że fotki okraszone dobrymi komentami

Hej Jarek,esjot pisze:Ja już też w domu.
Dzięki wszystkim za spotkanie. Do następnego:)
świetnie że wpadliście,i mamy nadzieję że miarę możliwości zawsze będziecie wpadać.Liczy się każda osoba,która współtworzy fajną,miłą atmosferę.Jeszcze raz dzięki za wszelkie info i rozmowę o sprzęcie,pozdrawiam i dozobaczenia u kolegów z LGST.
A ja myślę, że wyprzedasz mnie o 1,8 %hugo pisze: special info dla Patryka: pomimo dzisiejszych 100% excel twierdzi że dalej jesteś na 3 miejscu, czyli po mnie, różnica minimalna ok. 1% (biorę pod uwagę 5 najlepszych wyników). Artur się do nas niebezpiecznie zbliżył![]()

Ja wolę iść osobno, mam wtedy więcej frajdy, a tak to się będę spinał przy Tobie. A po co mi więcej ciśnienia w sobie, niż w kartuszu przed zawodami (200 bar).hugo pisze: Wychodzi więc że ostatnie zawody będą decydujące jeśli chodzi o 2 i 3 miejsce. Proponuję utworzyć w trójkę jedną grupę "śmierci"
Mimo całej tej rywalizacji to ważny jest dla mnie FUN ze strzelania i nie jest to takie czcze gadanie jak uważasz.
No i wróciłem z roboty zawody były extra miód orzeszki i wata cukrowa heheheh ale i tak Bigos był najlepszym strzałem w dyche 

Ostatnio zmieniony 2013-10-13, 23:34 przez WuDe, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
- Wiecho1967
- Wiecho1967
-