Zawody 8/10 - 22.09.2013
Pierwszy w domu
, więc refleksje na gorąco. Gratulacje dla zwycięzców: w pecepach (świetna dogrywka), debeściak Przemek trzyma poziom (tu już chyba karty rozdane), więc bez zaskoczenia, w sprężynach, sądzę, że najbardziej zaskoczony był Tomek, ale w drugim przejściu już chyba już wiedział co się święci (ja też, bo widziałem jego spięte d..sko
) .
Dla mnie, pomimo fatalnego wyniku (proszę nie publikować
) mega udane zawody, atmosfera w mojej grupie jak zawsze przesympatyczna, pełna życzliwości - współczucie kolegów przy nieudanym strzale
i gromki aplauz przy trafieniu
.
Cieszy mnie frekwencja i to , że część sceptyków Fortu zmieniła zdanie.

Dla mnie, pomimo fatalnego wyniku (proszę nie publikować

Cieszy mnie frekwencja i to , że część sceptyków Fortu zmieniła zdanie.
TX200 HC_Burris Timberline
Jak każda impreza robiona przez WSST jest udana, tak ta była bardzo udana.Teren może i bez jakichś udziwnień, ale dosyć wymagający. Wielkie gratulacje dla zwycięzców, Przemo w HFT1 oraz Tomek w HFT2. O ile w każdej kategorii walka była zażarta, o ile w HFT2 obyło się bez dogrywek, o tyle w HFT1 było aż 3 pretendentów do 1 miejsca. Tor z wieloma pułapkami, zera przytrafiały się nawet najlepszym! Podziękowania dla wszystkich pomagających w zorganizowaniu zawodów. Bez was nic by się nie udało. Każda pomoc się liczy! Szczególne podziękowania dla Marka za wcześniejsze przygotowanie stanowisk. 

Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Mam bardzo podobne zdanie o dzisiejszych zawodach jak Esmar.
Mimo nienajlepszego wyniku,impreza super,pogoda extra,tor bardzo ciekawy,dziękuje wszystkim uczestnikom,szczególnie gościom z LGST,którzy podnieśli nie tylko frekwencję,ale też znacząco poziom zawodów.Mówiąc krótko - było naprawdę fajnie!Jestem bardzo zadowolony,a to się chyba liczy najbardziej - pozdrawiam i dozobaczenia !
Mimo nienajlepszego wyniku,impreza super,pogoda extra,tor bardzo ciekawy,dziękuje wszystkim uczestnikom,szczególnie gościom z LGST,którzy podnieśli nie tylko frekwencję,ale też znacząco poziom zawodów.Mówiąc krótko - było naprawdę fajnie!Jestem bardzo zadowolony,a to się chyba liczy najbardziej - pozdrawiam i dozobaczenia !

Przynajmniej strzelanko dziś świetnie wyszło, teren nowy, inny ciekawy :)
ciężko porównać do Czarnucha bo całkiem inny ale bardzo dobry.
Piszę, że "przynajmniej" strzelanko wyszło
bo dzisiejszy pojedynek FALUBAZU z UNIBAXEM .... szkoda gadać
Dziękuję i polecamy się :)
ciężko porównać do Czarnucha bo całkiem inny ale bardzo dobry.
Piszę, że "przynajmniej" strzelanko wyszło
bo dzisiejszy pojedynek FALUBAZU z UNIBAXEM .... szkoda gadać

Dziękuję i polecamy się :)
Bardzo Dziki Zachód
Puchar Konfederacji Zachodniej 2015
Puchar Konfederacji Zachodniej 2015
Było bardzo bardzo fajnie miejsce znowu zdało egzamin w końcu tam były pierwsze zawody.
Na pewno można tam jeszcze sporo nakombinować z figurkami.
Szczególne podziekowania dla "szwagura" i Krzysztofa vel spidi100 za przejście toru była zdrowa rywalizacja humor strzelanie z wami to sama przyjemność
Chciałbym też wszystkim podziękować za mile spędzony czas
POzdro WuDe
Na pewno można tam jeszcze sporo nakombinować z figurkami.
Szczególne podziekowania dla "szwagura" i Krzysztofa vel spidi100 za przejście toru była zdrowa rywalizacja humor strzelanie z wami to sama przyjemność
Chciałbym też wszystkim podziękować za mile spędzony czas
POzdro WuDe

Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
- peacemaker
-
zawody
WuDe zapomniałeś swojego podkolannika myśmy go zabrali upomnij sie w niedzielę ok
-
zawody
Grossus pisze:Znalazła się! Chyba żona HeniaD ją zabrała.
-