Zawody 2/10 - 13.04.2014
no tej odległości to mam już dość nieostro. Za pierwszym razem słyszałem od poprzedniej grupy o antence więc jakoś ją wypatrzyłem. Drugi raz zapomniałem i upppss zerooo. Ale to mogło być też moja normalna trzęsawka na wysokim łokciu. Faktem jest że dziś z "jaszczura", którego tak lubię, niewiele dało się strzelać
Walther Hunter + Burris Timberline, Colt Army 1860, Hawken .45, Tryon Creedmoor .45
Wyglądałam tak cudownie jak się czułam dzisiaj :Phugo pisze:Karin, na jednym ze zdjęć to wyglądacie jakby udział w tych naszych zawodach to była jakaś kara
No też na drugi, przejściu władowałam śrucinkę idealnie w antenkę. Czarna antenka na czarnej KZ to nie był najlepszy pomysł;p
Maleństwo moje: LG 110 hp
Podziękował za nick, dziwna sprawa na liście użytkowników forum po macieju mam zaraz mahona, madzi nie stwierdzono...
No i po co wam te super lupy za tysiące ;) ? W moim wszystko było widać :) a nie przepraszam, widać było bo antenka już była biała od waszych śrutów
No i po co wam te super lupy za tysiące ;) ? W moim wszystko było widać :) a nie przepraszam, widać było bo antenka już była biała od waszych śrutów
Falcon Prairie PF25C Classic + Leapers 6-24/56
Crossman Phantom Power.
Crossman Phantom Power.
- cantchoose
Również dzięki wszystkim za miłe strzelanie, a w szczególności moim grupowiczom. Pierwsze zawody z PCP. Muszę przyznać że łatwiej to idzie niż z tej HW30;] Ale HWsia dawała więcej satysfakcji po trafieniu:D Dodatkowe podziękowania dla Warkocza za sprowadzenie nas na właściwą drogę, dzięki czemu nigdzie nie ugrzęźliśmy;)
- Schrotflinte
https://www.facebook.com/magdalena.maje ... 836&type=1
Panie i Panowie a może stworzymy sobie na facebooku gr zamknięta i tam bd wrzucać fotki, a stamtąd ktoś wybierze i wstawi kilka na fanpage'a wsst?
Panie i Panowie a może stworzymy sobie na facebooku gr zamknięta i tam bd wrzucać fotki, a stamtąd ktoś wybierze i wstawi kilka na fanpage'a wsst?
- cantchoose
- Schrotflinte
- Schrotflinte
- cantchoose