Zawody 2/10 - 13.04.2014
-
Chciałem podziękować, że pozwoliliście mi i mojemu koledze przyjść i wziąć udział w zawodach. To była wielka frajda i obydwaj świetnie się bawiliśmy. Przepraszam, że musiałem się zawinąć tak wcześnie i nie pomogłem zbierać gratów. Następnym razem to poprawię. Tak samo zresztą jak wynik, pierwsze w życiu zawody i mam wrażenie, że mogłem lepiej strzelać. Przynajmniej wiem już dokładnie nad czym muszę popracować.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Falcon Prairie PF25C Classic + Leapers 6-24/56
Crossman Phantom Power.
Crossman Phantom Power.
Warkocz, jak na pierwszy raz było całkiem nieźle, tak jak mówiłem Falcon daje radę (mimo tych dziwnych dżwięków nawet )
Teraz w kwestii formalnej (właśnie wprowadziłem wyniki do excela): było parę błędów w zliczaniu słupków, które w HFT2 istotnie wpłynęły na wynik końcowy i w efekcie:
I miejce zajął Tomx (55 pkt)
II miejsce Jachucze (54 pkt)
ogólnie opinia była raczej taka że tor i warunki pogodowe były trudniejsze niż ostatnio, jednak statystyki mówią że wynik ogólny był identyczny jak ostatnio
Największą trudność sprawił cel nr 3 (który ustawił się nam trochę daleko: 45m): aż 33% zer !
(tu pewnie antenka/przeszkadzajka Sławka też się do tego przyczyniła). Tylko 1 osoba (kolega warkocz) trafiła 2x2pkt
Teraz w kwestii formalnej (właśnie wprowadziłem wyniki do excela): było parę błędów w zliczaniu słupków, które w HFT2 istotnie wpłynęły na wynik końcowy i w efekcie:
I miejce zajął Tomx (55 pkt)
II miejsce Jachucze (54 pkt)
ogólnie opinia była raczej taka że tor i warunki pogodowe były trudniejsze niż ostatnio, jednak statystyki mówią że wynik ogólny był identyczny jak ostatnio
Największą trudność sprawił cel nr 3 (który ustawił się nam trochę daleko: 45m): aż 33% zer !
(tu pewnie antenka/przeszkadzajka Sławka też się do tego przyczyniła). Tylko 1 osoba (kolega warkocz) trafiła 2x2pkt
Walther Hunter + Burris Timberline, Colt Army 1860, Hawken .45, Tryon Creedmoor .45
Marylka do mnie napisała, że na pejsie już są zdjęcia, ja niestety pejsbuka nie używam i jako niezalogowany nie mogę nic szukać. Czy ktoś może mi wkleić link do zdjęć. Myślę, że jeżeli nie ma tam jakiś ograniczeń to powinienem móc je zobaczyć. Podobno "fajnie wyszłem" ;)
Falcon Prairie PF25C Classic + Leapers 6-24/56
Crossman Phantom Power.
Crossman Phantom Power.
Są, ale musisz być ziomkiem Madzinki żeby móc je oglądać;] oficjalne pewnie będą jutro na stronie grupy WSST. https://www.facebook.com/wsststrzelec?fref=tsWarkocz pisze:Marylka do mnie napisała, że na pejsie już są zdjęcia,
Maleństwo moje: LG 110 hp
Hugo napewno dobrze policzyłes? dziekujemy Eli i Markowi za wspolne przejscie toru.Marek dał mi dzis fory Ta antenka rowniez zawazyła na duzej ilosci zer, poniewaz zasłaniała srodek kz jak by nie patrzac
hw77 +burris (wiatrowka odrzutowiec)/aa prosport vortek + buris timberline(karabinek klasa...zalezy w czyich rekach:))
ja nie liczę, to excel liczy a on sie nie myli a na poważnie to jak wynik w excelu różni się od tego z karty to wtedy sprawdzam sam. Jak chcecie to wyśle wam jutro zdjęcia kart.
Karin, na jednym ze zdjęć to wyglądacie jakby udział w tych naszych zawodach to była jakaś kara
Karin, na jednym ze zdjęć to wyglądacie jakby udział w tych naszych zawodach to była jakaś kara
Walther Hunter + Burris Timberline, Colt Army 1860, Hawken .45, Tryon Creedmoor .45