Dąbrówka Leśna
jakieś fatum z tym autem nie wiem, nie opiłeś po zakupie? Może by ją w czarcim żebrze
umyć, albo chociaż czerwoną wstążeczką przewiązać?
Może to Twoja wina i Ciebie trzeba czarcim żebrem potraktować? Jak co, to za jakieś dwa lata będzie moja camry do sprzedania a przynajmniej to co "Ruda" z niej zostawi.
umyć, albo chociaż czerwoną wstążeczką przewiązać?
Może to Twoja wina i Ciebie trzeba czarcim żebrem potraktować? Jak co, to za jakieś dwa lata będzie moja camry do sprzedania a przynajmniej to co "Ruda" z niej zostawi.
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.
Niedzielę mam wolną, więc mi godzina jest obojętna. Mogę po kogoś podjechać itp. jedziemy tylko zarezerwować miejscówkę, czy też któryś z kolegów czarnoprochowych będzie strzelał? Jeśli tak to chętnie zobaczę jak to z tym CP jest. Z resztą moja luba też by zobaczyła.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Teren został obejrzany i zaklepany.
Nastąpiła zmiana dany sierpniowej z 17(niedziela) na 16 (sobota) bo ktoś nas ubiegł, chociaż mahonxx wstępnie rezerwował ten termin.
Nie ma co rozpaczać, tylko trzeba zaplanować rozkład jazdy na zawody w lipcu i sierpniu.
Poniżej przedstawię wstępne założenia, ale to są WSTĘPNE założenia, więc wszelkie uwagi są mile widziane.
20.07.2014r. Mistrzostwa Wielkopolski HFT - (Zawody zaliczane do Pucharu Konfederacji Zachodniej)
18.07
popołudnie: ustawienie toru do HFT i NHFT
19.07
od rana: sylwetki, benchrest,
popołudnie: ognisko, wspólna biesiada,
wieczór: NHFT
20.07
od rana: zawody HFT
16.08.2014r. Zawody Puchary PFTA
15.08
po południe: ustawienie toru HFT/NHFT
wieczór: strzelanie NHFT
16:08
od rana: strzelanie HFT
(możliwe sylwetki)
Jeżeli coś przekręciłem to proszę poprawcie.
Nastąpiła zmiana dany sierpniowej z 17(niedziela) na 16 (sobota) bo ktoś nas ubiegł, chociaż mahonxx wstępnie rezerwował ten termin.
Nie ma co rozpaczać, tylko trzeba zaplanować rozkład jazdy na zawody w lipcu i sierpniu.
Poniżej przedstawię wstępne założenia, ale to są WSTĘPNE założenia, więc wszelkie uwagi są mile widziane.
20.07.2014r. Mistrzostwa Wielkopolski HFT - (Zawody zaliczane do Pucharu Konfederacji Zachodniej)
18.07
popołudnie: ustawienie toru do HFT i NHFT
19.07
od rana: sylwetki, benchrest,
popołudnie: ognisko, wspólna biesiada,
wieczór: NHFT
20.07
od rana: zawody HFT
16.08.2014r. Zawody Puchary PFTA
15.08
po południe: ustawienie toru HFT/NHFT
wieczór: strzelanie NHFT
16:08
od rana: strzelanie HFT
(możliwe sylwetki)
Jeżeli coś przekręciłem to proszę poprawcie.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.