Wielki Finał Ligi Zimowej WSST 2013-2014 - 09.03.2014

Tomx

Post autor: Tomx »

Rowniez dziekuje wszystkim za fajna zabawe,adrenalinke przy podchodzeniu do kolejnych figurek :mrgreen: w imieniu swoim i Eli.Impreza na najwyzszym poziomie .Pozdrawiam wszystkich
hw77 +burris (wiatrowka odrzutowiec)/aa prosport vortek + buris timberline(karabinek klasa...zalezy w czyich rekach:))
Awatar użytkownika
cantchoose

Post autor: cantchoose »

Impreza świetna, pozdrawiam kolegów z LGST z naszej grupy, przyjeżdżajcie częściej :)
Steyr LG110+SS10x42MD // "pięknie słońce świeciło tylko deszcz wiał.."
Awatar użytkownika
WuDe

Post autor: WuDe »

Super tor dla mnie najlepszy jakie nasza ekipa ustawiaczy dała nam strzelać i przyjezdnym bardzo się podobał :mrgreen:
Myślę że na takim poziomie spokojnie można ogarnąć imprezy większe
Byłem tylko na torze i to expresem ale warto było zarwać robotę,zrobić 100 km (pozdrawiam fotoradary) :lol:
Jeszcze raz gratulacje dla wszystkich
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
Awatar użytkownika
goodfella

Post autor: goodfella »

A ja dziękuję Tomku za wspólne przejście wyśmienitego toru ;-)
Awatar użytkownika
WuDe

Post autor: WuDe »

goodfella pisze:A ja dziękuję Tomku za wspólne przejście wyśmienitego toru ;-)
Z wzajemnością
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
Awatar użytkownika
Grossus
Moderator

Post autor: Grossus »

Gratulacje dla zwycięzców ostatnich zawodów Ligi Zimowej oraz dla medalistów całej Ligi! 8-) Wyniki będą niebawem opublikowane.

Kto by przypuszczał, że zimą znajdzie się tylu zapaleńców do marznięcia od rana w dzień wolny od pracy. :lol:

Bardzo dziękuję za aktywny udział przy budowie toru, zaplecza biurowego oraz biesiadnego, jak i za sprawne zwinięcie całego bałaganu. Na prawdę dzisiaj WSST ciężko pracowało i było to widać! Już nie wspomnę, że dzień wcześniej mała grupka wspaniale przygotowała teren parkingu i zaplecza.

Dziękuję wszystkim gościom za tak liczne przybycie. Szczecin, Lubuskie, Strzelno ;-)

Mam nadzieję, że potknięć było jak najmniej i najmniej doskwierających. Staramy się, ale jako, że to teren otwarty, to niestety wjedzie raz po raz motorem jeden taki pod same lufy... ;-)

Osobiście dziękuję Sławkowi za transport prawie całego sprzętu. Bez twojego busa, to ja nie wiem jak byśmy dali radę. No i szacunek dla naszego Głównego Logistyka, Artura za dwa dni pracy. 8-)

---edit---

Wyniki z zawodów wrzucone na serwer: http://gruber.ovh.org/wsst/LIGA_WSST_zi ... 3-2014.xls

Opracowanie wyników całej ligi będzie jutro.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Awatar użytkownika
KRZYFAR
Kontakt:

Post autor: KRZYFAR »

cantchoose pisze:Impreza świetna, pozdrawiam kolegów z LGST z naszej grupy, przyjeżdżajcie częściej :)
Było super! Mam nadzieję że to nie ostatni raz jak strzelamy razem :mrgreen:
Organizacja, tor i jedzonko pierwsza klasa.

p.s. Ja to akurat od Wikingów ;-)
Obrazek
Będę się zachowywał stosownie do swojego wieku dopiero w swoje 69 urodziny.
Awatar użytkownika
mahonxx
Moderator

Post autor: mahonxx »

Są jeszcze jakieś zdjęcia?
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.
Awatar użytkownika
MASZOT
Kontakt:

Post autor: MASZOT »

Witam

Miałem napisać parę słów wczoraj, ale po powrocie do domu, z uśmiechem na ustach, padłem na swoją marną twarz i obudziłem się dopiero nad ranem. Tak więc teraz czynię co miałem.

Dziękuję gorąco organizatorom za świetną imprezę strzelecką. Pokazaliście na prawdę doskonałe przygotowanie i zgranie grupy. Brawo! Ujęła mnie bardzo Wasza gościnność. Najpierw tu na forum takie ciepłe przyjęcie, a teraz na żywo, pełne przyjaźni spotkanie. Czułem się jak u siebie. To był dla mnie na prawdę zaszczyt poznać Was osobiście. Nie wszystkich Was jeszcze pamiętam i kojarzę, ale myślę, że z czasem na kolejnych spotkaniach już z daleka będę Was rozpoznawał.
Arturowi, Markowi i Mirkowi dziękuje za wspólne przejście tego bardzo przyjemnego toru strzeleckiego. No właśnie, tor jaki zrobiliście... Przygotowanie bardzo dobre i wierzcie mi, że mimo iż miałem do czynienia z trudniejszymi, to ten Wasz wielokrotnie "zabijał mi kołka" i musiałem się solidnie nagimnastykować aby prawidłowo ocenić odległość, bo pułapki odległościowe wyszły Wam perfekcyjnie.
Poznałem Was, postrzelałem i i jak już po wszystkim pakowałem sprzęt, to jeszcze na koniec powaliła mnie na kolana Wasza kuchnia. To już była po prostu wisienka na torcie.
Jeszcze raz dziękuje i do zobaczenia na kolejnym spotkaniu, bo na pewno nie raz jeszcze Was odwiedzę.

Pozdrawiam

Tomek
www.strzelectwo.szczecin.pl
Wszyscy wiedzą, że są rzeczy niemożliwe do zrobienia, aż znajdzie się taki, co o tym nie wie i je czyni.
Marylka i Heniu

Post autor: Marylka i Heniu »

Witam to miód na nasze wielkopolskie serduszka no a mówią czasem te wielkopolskie PYRY"" a tu taki komplement --jeszcze nie raz was zaskoczymy-- dziękujemy za przybycie i cóż zapraszamy w nasze skromne progi. CO do kuchni powiem skromnie jaka gospocha T A K A))::: kuchnia.
Awatar użytkownika
Przemo

Post autor: Przemo »

Chyba wszystko zostało już napisane, pozostaje powtórzyć, że było świetnie. Atmosfera doskonała, pogoda dopisała...no i jedzonko! Nie dość, że pyszna grochówa to jeszcze z 6 rodzajów słodkiego! Na to wszystko jeszcze wiosenna pogoda. Dziękuję wszystkim i do zobaczenia.
WSST
Marylka i Heniu

Post autor: Marylka i Heniu »

Mój mentorze właśnie tak się rozochociłam jadziemy na czarnucha ćwiczyć ,ćwiczyć.
Awatar użytkownika
ruffles

Post autor: ruffles »

Również dzięki wszystkim za świetną zabawę. Niestety nie mogłem być do końca:(
Awatar użytkownika
mazgier
Moderator

Post autor: mazgier »

mahonxx pisze:Są jeszcze jakieś zdjęcia?
Magda i Rafał prawdopodobnie będą mieli dostępne dzisiaj.
Steyr HP & TX HC
Awatar użytkownika
ruffles

Post autor: ruffles »

Tak, moje będą ale bardzo późnym wieczorem
ODPOWIEDZ