Wielki Finał Ligi Zimowej WSST 2013-2014 - 09.03.2014

Awatar użytkownika
ArturR

Post autor: ArturR »

Dziś w godzinach 11.00 - 15.30 na Forcie wykonano następujące prace przygotowawcze:

1. Od ul. Gołężyckiej do wejścia na Fort wzdłuż całej nieutwardzonej drogi ścięto mnóstwo wystających gałęzi, by nie zarysowały wjeżdżających aut, poza tym dało to dodatkowe miejsca parkingowe.
Także cała okolica wokół samego wejścia na Fort została uprzątnięta i oczyszczona z wystających krzaków i gałęzi. Te zabiegi także dały nowe miejsca parkingowe.

2. W miejscu gdzie zwykle stoi biuro zrobiono generalny porządek, dodatkowo obok wykarczowano dużo krzaków i gałęzi by mógł się zmieścić duży gastronomiczny namiot.

2. Na polanie gdzie zwykle jest "zero" kosa spalinowa zrobiła taki porządek, że można rozłożyć tarczki praktycznie na całej szerokości.

4. Przy wejściu do Fortu wykarczowano krzewy pod dwa miejsca parkingowe dla "auta kateringowego" - Pani Marylka :-) i "auta logistycznego" - moje ;-) Miejsce to jest oznaczone taśmą i obowiązuje tam zakaz parkowania aut innych niż wymienione :-D

Wszysto to kosztowało dużo pracy i wysiłku fizycznego.
Pani Marylka i Heniu, oraz Ela i Marek - bardzo dziękuję za Wasz dzisiejszy wysiłek. To jest Wasz wielki wkład w tą imprezę i także następne na Forcie. Poza tym wszystko odbyło się w miłej i wesołej atmosferze, więc naprawdę fajnie było razem pracować. Szczerze mówiąc liczyłem na większą frekwencję osób do pomocy szczególnie Panów. Bo aż mi głupio było patrzeć, gdy dwie Kobiety w dniu swojego święta aż tak się napracowały fizycznie. Cóż, mam nadzieję że w jakiś sposób zostanie to zauważone i docenione.
Pozdrawiam serdecznie i dozobaczenia jutro

Artur :-)
Awatar użytkownika
esmar

Post autor: esmar »

Marylka i Heniu pisze:a fotki wrzucisz?
proszę
TX200 HC_Burris Timberline
Awatar użytkownika
Grossus
Moderator

Post autor: Grossus »

Ma ktoś sprawną drukarkę? Mam 3 strony do wydrukowania na jutrzejsze zawody. Podajcie maila, to podeślę.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Awatar użytkownika
Patrykd

Post autor: Patrykd »

Grossus pisze:Ma ktoś sprawną drukarkę? Mam 3 strony do wydrukowania na jutrzejsze zawody. Podajcie maila, to podeślę.
dawaj na maila mójnick@hot.pl
Obrazek
Awatar użytkownika
Kolejna

Post autor: Kolejna »

Serdecznie wszystkim dziękuję za te zawody. Były super!

Organizacja toru i sprzętu była znakomita- kawał doskonałej roboty panie i panowie!
Wszystko sprawnie i bez chaosu- kilka podmienionych figurek tylko dodało smaczku zawodom- zbyt łatwo w końcu być nie może ;)

Zazwyczaj przy damach nie przeklinam, ale Pani Marylko- jest Pani po prostu zajebista ;) tylu szczęśliwych najedzonych facetów nigdy w życiu nie widziałam:D

Wynik końcowy ligi był dla mnie sporym zaskoczeniem i wyrażam szczerą nadzieję, że nikt nie zrobił zdjęcia jak głupawo stoję z otwartą buzią xD

Gratuluję wszystkim zwycięzcom, zarówno ligowym jak i indywidualnie dzisiejszym ;)

Dziękuję gościom za przybycie i to z dobrym humorem ;) Miło było poznać tylu pozytywnie zakręconych ludzi :mrgreen:

WSST- DOBRA ROBOTA!!! :-) :-) :-)
Maleństwo moje: LG 110 hp
Awatar użytkownika
mahonxx
Moderator

Post autor: mahonxx »

Było godnie, przepraszam, że nie mogłem zostać i dokończyć zwijanie majdanu, ale w związku z czasem poświęconym na strzelanie sytuacja robi się napięta ;-). Właśnie czekam za Sławkiem i transport.
Dzięki dla wszystkich, następne zawody ja wygram.
W związku z III miejscem Kolegi Mariusza muszę zweryfikować wprowadzanie nowych członków. :mrgreen: Gratulację dla wszystkich.
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.
Awatar użytkownika
ArturR

Również wszystkim dziękuje i gratuluje! Po każdym względem bardzo dobra impreza, i to w doborowym towarzystwie :-)
Pozdrawiam Wszystkich i dozobaczenia ;-)
Awatar użytkownika
Jester

Post autor: Jester »

Jak zwykle super zabawa w super towarzystwie :-D . Dzięki za wspólnie spędzony czas :!:

Osobne podziękowania dla Marylki, Henia, oraz Eli za wspaniałe jedzonko :mrgreen: :!:
Steyr LG 110 FT + Sightron SIII FT
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
Awatar użytkownika
Artkor

Post autor: Artkor »

Pyrlandio moja kochana. Było SUPER !!!

Już na wstępie duże zaskoczenie, zero nerwówki, wszyscy uśmiechnięci, taka atmosfera to ja rozumiem, wielu mogłoby się od Was uczyć humoru i gościnności.

Wszystko rozegrane bardzo sprawnie, żadnych niepotrzebnych przestojów, czekania na wyniki itp. Brawo.
Tor jak dla mnie pierwsza klasa, pułapki odległościowe straszne, na kilka się złapałem. W kilku miejscach do wyboru: pewne kolanko lub możliwe zero na badylach. Było też z górki i pod górkę. Wszystkiego po trochu - i o to chodzi. Za wielki sukces uważam to że skończyłem bez zera.

Grochówka - to była poezja a nie grochówka. Opęzlowałem dwie pełne michy, pyszności.

Podsumowując, to był świetnie spędzony dzień w naprawdę doborowym towarzystwie, bardzo Wam dziękuję. Na wszystkie Wasze zawody od dziś jadę w ciemno a jeszcze jak sylwetki zaczniecie robić to już się ode mnie nie opędzicie.

Pozdrowienia dla grupy nr4 i zawalidrogów którzy szli przed nami. :mrgreen:
Awatar użytkownika
goodfella

Post autor: goodfella »

Bardzo fajna impreza, doskonała organizacja. Tor ciekawy, atmosfera sielska, no i jadło na wypasie. Gorące podziękowania dla Pani kucharki :wink:

Dziękujemy za zaproszenie i czekamy na wyniki i zdjęcia.
Awatar użytkownika
DAMDAR

Post autor: DAMDAR »

Powiem tak:
-dziękuję Marylka !!!!
-dziękuję Ela !!
-bardzo dziękuję całemu towarzystwu,

Tylko ciężar ołowiu, nie pozwolił abym uniósł się z zadowolenia.

aha i dziękuję, że jesteśmy z Wami !!!!
Awatar użytkownika
ArturR

Koledzy Artkor,goodfella i inni Wikingowie którzy zarejestrowali się na naszym forum, prośba byście dołączyli do swoich profili aktualne zdjęcia swoich facjat :mrgreen: Będziecie lepiej rozpoznawalni na przyszłość
pozdro ;-)
Awatar użytkownika
goodfella

Post autor: goodfella »

chcesz i masz :mrgreen:
swoją drogą zapraszamy do nas
http://strzelectwo.szczecin.pl/_forumx/index.php
Awatar użytkownika
ArturR

Dzięki ;-)
Foty z dzisiaj już na naszym fejsie. TZN narazie tylko grupówka ale po kolei będą wrzucane z innych aparatów

https://www.facebook.com/wsststrzelec?ref=stream
Awatar użytkownika
DAMDAR

Post autor: DAMDAR »

Ale ale co to za fota zostałem zasłonięty, proszę o inną bo były inne.
ODPOWIEDZ