Bardzo wątpliwe ale może pojawimy się bliżej południa, dodatkowo z łukiem. Ale to zależy od tego jak dzisiaj impreza wypadnie i czy będę mógł prowadzić ;p
Steyr LG110+SS10x42MD // "pięknie słońce świeciło tylko deszcz wiał.."
Możliwe, że około południa się zjawię na torach. Chyba, że będzie wiało, padało i w ogóle pogoda pod psem. Wtedy tylko mi wystarczy jak w niedzielę zziębnę i przemoknę.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Przywiozłem z Bielska-Białej zamówione maty i podkolanniki. Cierpliwi odbiorą w najbliższą sobotę na strzelaniu, niecierpliwych proszę o kontakt na PW w celu uzgodnienia miejsca odbioru. Przez cały tydzień Krzysiek jest w domu więc można odbierać o dowolnej porze.
pawelw pisze:Przywiozłem z Bielska-Białej zamówione maty i podkolanniki. Cierpliwi odbiorą w najbliższą sobotę na strzelaniu, niecierpliwych proszę o kontakt na PW w celu uzgodnienia miejsca odbioru. Przez cały tydzień Krzysiek jest w domu więc można odbierać o dowolnej porze.
Dzięki Pawle za fatygę. Odbiorę w sobotę na Łuczniku.
Steyr LG 110 FT + Sightron SIII FT Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
Dziś mam wolne po wyczerpującym "" dniu wczorajszym jedziemy na czarnucha obadać teren i popukać trochę muszę potrenować bo co ponie którym dupkę (złoiłam)))))>>hihi jadę i już.Potem napiszę jak tam wygląda.
Na czarnucha jest dość wilgotno jeszcze ,teren poryty od dzików mocno ale na szczęście nie na naszych torach.wiatr cóż powiem jak zwykle, na zero nie dało się strzelać tak wiało.Poszliśmy na górę i tam osłonięte trochę suchą,ale wysoką trawą dało się 2godz popykać ,tak wygląda czarnuch.Tak myślę ,że zawody Ligi wiosennej pewnie powitamy na forcie.