Marylka i Heniu pisze:Andrzej ruszaj do boju czy mamy tobie podpowiadać co trzeba zrobić czas najwyższy na was tak Artur ma racje bykowe tuż tuż a jeszcze jak byś to zrobił na Leśniku ojojoj ale by była frajda myśl myśl Andrzej bo ci dziewczę ktoś podbieże a kręcą się.
mój św.P. wuj kiedyś mi powiedział: "pamiętaj, jak jesteś z dziewczyną, to albo mów coś albo rób coś" ja akurat zwykle szybko przechodziłem do "konkretów", ale Andrzej chyba najpierw będzie musiał coś powiedzieć
NO widzisz a on mi tu pisze ,że podżegamy go do ślubu! Artur musimy coś z tym fantem zrobić pewnie go weżmiemy na stronę tą krzaczastą i P O R O Z M A W I A M Y z tym jegomościem nie?????
Marylka i Heniu pisze:NO widzisz a on mi tu pisze ,że podżegamy go do ślubu! Artur musimy coś z tym fantem zrobić pewnie go weżmiemy na stronę tą krzaczastą i P O R O Z M A W I A M Y z tym jegomościem nie?????
Dokładnie, wepchniemy jegomościa w krzaki, uświadomimy, a potem w te same krzaki wepchniemy Karin może coś dobrego z tego wyjdzie!
Serdecznie wszystkim dziękuję za życzenia ;) a jeszcze serdeczniej za to, że byliście kochani i pisaliście na forum i nie dzwoniliście po nocy żeby być pierwsi^^
Wszystkim Paniom składam najserdeczniejsze życzenia Dużo dobrego zdrówka, pogody ducha, nieustającego uwielbienia dla swoich partnerów(co oczywiste ) ,uśmiechu na codzień, spełnienia i zadowolenia z życia
No Marcinie a moje imię jest 44"' życzymy tobie dużo zdrowia obyś dalej miał takie wspaniałe poczucie humoru, cóż samych--oj bardzo dużo dwójeczek na zawodach to ci napewno humor poprawi.