Wielki Finał Ligi Zimowej WSST 2013-2014 - 09.03.2014
-
- cantchoose
bede na forcie o 11.00. Bede mial maczety piłe siekiere i pewnie kose spalinowa.przydalyby sie osoby z grabiami do odgarniania scietej trawy krzaków itp.esmar pisze:Też lubię machać maczetą , o której?ArturR pisze:koszenie trawy pod Rzero sie przyda ale dobrze by bylo by w sobote ktos mi w tym pomogl.(...) miejsce pod biuro i gastronomie zostaw juz mnie ;)
Cytowanie selektywne "wcięło"
-
zgłaszam się na ochotnika do biura. Zorganizuję jakąś kasetkę na mucho dinero za zawody. a numery grupy proponuję losować :D
Ktoś podchodzi, daje pieniążki, podpisuje się na liście. Losuje numerek i zabiera małą karteczkę ze sobą, koło nazwiska dopisuję numer grupy. Kiedy wszyscy dostaną numery, wypiszę karty startowe dla imienia i nazwiska i poskładam w komplety i na odprawie kolejno wyczytywane grupy podniosą ręce i dopiero tedy dostaną podkładkę z kartami i uzupełnią resztę danych już strzelając. Brzmi bardzo nielogicznie?
Ktoś podchodzi, daje pieniążki, podpisuje się na liście. Losuje numerek i zabiera małą karteczkę ze sobą, koło nazwiska dopisuję numer grupy. Kiedy wszyscy dostaną numery, wypiszę karty startowe dla imienia i nazwiska i poskładam w komplety i na odprawie kolejno wyczytywane grupy podniosą ręce i dopiero tedy dostaną podkładkę z kartami i uzupełnią resztę danych już strzelając. Brzmi bardzo nielogicznie?
Maleństwo moje: LG 110 hp
-
Karin nie przedabrzaj bo to z tego nic nadzwyczajnego nie wyjdzie,ja chcę i tak być w jednej grupie z mężem bo mamy jedną matę,i nie twóżmy ,na siłę grup,niech każdy ma prawo wyboru.Przecierz i tak Wolski musi być z córką to oczywiste,Sławek ze synem,uszczęśliwianie kogoś na siłę do grupy ,to zły pomysł.A jeszcze są osoby gdzie dwoje strzela z jednego karabinka.
Dobrze mówi Ale wstępnie można ustalić grupy. Na tyle się znamy, że wiadomo iż Marylka z Heniem dzielą wspólne łoże ups matę A ja z synem tylko karabinek.Marylka i Heniu pisze:Karin nie przedabrzaj bo to z tego nic nadzwyczajnego nie wyjdzie,ja chcę i tak być w jednej grupie z mężem bo mamy jedną matę,i nie twóżmy ,na siłę grup,niech każdy ma prawo wyboru.Przecierz i tak Wolski musi być z córką to oczywiste,Sławek ze synem,uszczęśliwianie kogoś na siłę do grupy ,to zły pomysł.A jeszcze są osoby gdzie dwoje strzela z jednego karabinka.
Karin, pomysł dobry z tym losowaniem, ale właśnie przy założeniu, że każdy to osobna jednostka ze swoim sprzętem. Dlatego w biurze będzie trochę roboty z tymi grupami, ale lepiej tutaj, niż zamieszanie potem kto jaki numer już ma na odprawie.
Co by regiony się wzajemnie poznawały i integrowały to będzie daleko posunięte wymieszanie, chyba, że tak jak właśnie idą dwie osoby z jednym karabinkiem lub jako opiekun dla młodocianego
Ania, Karin i ja to chyba opanujemy biuro. ;) Jak kasetki nie będzie, to Prezes ma głębokie kieszenie tak na wszelki wypadek.
Co by regiony się wzajemnie poznawały i integrowały to będzie daleko posunięte wymieszanie, chyba, że tak jak właśnie idą dwie osoby z jednym karabinkiem lub jako opiekun dla młodocianego
Ania, Karin i ja to chyba opanujemy biuro. ;) Jak kasetki nie będzie, to Prezes ma głębokie kieszenie tak na wszelki wypadek.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.