Dzięki serdeczne za dzisiejszy dzień . Znów trafiłem do grupy wspaniałych, pozytywnie zakęconych ludzi ! I o to chodzi!
P.S.
Podziękowania dla naszej grupy (Krzysztof, Artur i Przemo) i specjalny ukłon dla Marylki, Eli i Henia . Jak tak dalej pójdzie to zacznę się zastanawiać, czy przyjeżdzać na zawody, czy na to wspaniałe jedzonko .
Liga Zimowa 2013 - Zawody 4/5 - 16.02.2013
Dla tych co chcą powspominać, zdjęcia zapodane na Facebooku :
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 501&type=1
Większość autorstwa Madzi.
Co do pogody to w nocy padało, po południu padało, a na zawodach IDEALNIE !
Aż mi to pachnie jakimś paktem z szatanem
Podziękowania dla wszystkich ! I do następnego spotkania !
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 501&type=1
Większość autorstwa Madzi.
Co do pogody to w nocy padało, po południu padało, a na zawodach IDEALNIE !
Aż mi to pachnie jakimś paktem z szatanem
Podziękowania dla wszystkich ! I do następnego spotkania !
Dzisiejsza impreza to duży sukces całej grupy. Przygotowanie toru i zaplecza, odprawa, rozpoczęcie strzelania - wszystko sprawnie i wg Planu Zawodów. Wspólny posiłek i wszelkie prace po zawodach - także wzorowo.
Dlatego gratuluję zwycięzcom i dziękuję Wszystkim za wkład w tą imprezę. Takie podejście do tematu działa bardzo motywująco i aż chce się spotkać i strzelać. Życzę sobie i innym, by już zawsze udało się utrzymać taką jakość imprez pod szyldem WSST.
Dawid/Sławek - bardzo dziękuję za dowieziony śrut.
Osobna kwestia to oczywiście przygotowanie jedzenia. To jest prawdziwie domowe jedzenie, wszystko przyrządzone na świeżo i bardzo smaczne! Doceniam trud i ilość pracy w to włożonej. Pani Marylka, Heniu, Ela - Wasza gastronomia to chyba najmocniejszy akcent wszystkich zawodów! W imieniu wszystkich - DZIĘKUJEMY
Dlatego gratuluję zwycięzcom i dziękuję Wszystkim za wkład w tą imprezę. Takie podejście do tematu działa bardzo motywująco i aż chce się spotkać i strzelać. Życzę sobie i innym, by już zawsze udało się utrzymać taką jakość imprez pod szyldem WSST.
Dawid/Sławek - bardzo dziękuję za dowieziony śrut.
Osobna kwestia to oczywiście przygotowanie jedzenia. To jest prawdziwie domowe jedzenie, wszystko przyrządzone na świeżo i bardzo smaczne! Doceniam trud i ilość pracy w to włożonej. Pani Marylka, Heniu, Ela - Wasza gastronomia to chyba najmocniejszy akcent wszystkich zawodów! W imieniu wszystkich - DZIĘKUJEMY
Ja pragnę podziękować całej ekipie, za to że mogłem wziąć udział w zawodach mimo że 'z bólami' dotarłem dopiero o 10:00 i za wspaniałą atmosferę.
WuDe za użyczenie karabinka, grupie strzeleckiej za cierpliwość i oczywiście podsekcji gastronomicznej za kulinarne przysmaki
Esmar, bez twoich starych mapek (na które kiedyś przypadkiem wpadłem) nie byłoby mnie dziś z Wami. THX!
WuDe za użyczenie karabinka, grupie strzeleckiej za cierpliwość i oczywiście podsekcji gastronomicznej za kulinarne przysmaki
Esmar, bez twoich starych mapek (na które kiedyś przypadkiem wpadłem) nie byłoby mnie dziś z Wami. THX!