Maciej grunt ,że jesteś zadowolony ze strzelania ,bo słońce Peru dziś było za chmurami ale i były momenty ,że świeciłó wysoko ,ale na mojej głowie)))::
Ja również dziękuję za miły poranek, szczególnie pani Marylce i panu Heniowi za umożliwienie mi przetestowania Daystate'ów, no i rozmontowania jednego na części pierwsze. :)
Zobaczyłem też po raz pierwszy jak to wiaterek potrafi utruć życie strzelca, szczególnie przy takiej niezbyt silnej HW30.
Mimo to zabawa była przednia, choć już widzę jak długa droga jeszcze przede mną;]
Aaaa to przepraszam, myślałem, że oba to Daystate. Z obu w każdym razie strzela się fantastycznie, ale ciągle jakoś bardziej mnie te sprężynki przekonują. Zobaczymy czy tak na dłużej pozostanie. Kiedyś się do któregoś z was uśmiechnę, żeby mi dał chwilę dłużej postrzelać z jakiejś cięższej sprężyny.
Spoko, w tym gąszczu konstrukcji każdy się gubi, a co dopiero zaczynający zabawę z wiatrówkami. Jeżeli lubisz sobie poczytać przed komputerem, to polecam stronkę: http://www.airguns.pl/ Dużo opisów, testów i porad.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.