Czytam sobie różne fora, i ciągle trafiam na teksty typu: na beżowym / bezowym to , na beżowym tamto, o co chodzi z tym beżowym? to jakieś forum, czy sklep czy jak?
Za co "kochamy" beżowe? Wrzuciłem do działu K/S posta nt. owej kurtki, której chciałbym się pozbyć. Chwil parę później otrzymałem meila:
Napisany przez Ciebie temat: "[S] Kurtka z austriackiego demobilu." w forum: "Sprzedam/oddam - wiatrówki" został przesunięty do forum: "Śmietnik" Link do tematu: http://bron.iweb.pl/viewtopic.php?t=113638
Złamałem jakiś zakaz? Ktoś może mi wskazać GDZIE jest ów "śmietnik"? No cóż, na iwebie jak widać wyznają zasady "Folwarku zwierzęcego". Bez komentarza...
Moderator widocznie był leniwy (na bank się nie podpisał, jak wysyłał Ci tego mejla), bo mógł przenieść ogłoszenie do "Targowiska" (praktycznie na samym dole forum) w dziale "Pozostałe działy". Beżowe...
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Wystawiłem na "Targowisku". Szkoda, że moderator (moderatorzy) iwebu są "czujni" tylko w wybranych przez siebie przypadkach. No, ale to taki "urok" owego forum.
Szkoda, że moderator (moderatorzy) iwebu są "czujni" tylko w wybranych przez siebie przypadkach.
Niestety 'beżowe' zawsze takie było, jest i będzie. To forum prywatne - czytaj należące do jednej Osoby, które rządzi się własnymi prawami i własnym widzimisię.
Paweł a co ma piernik do wiatraka, widziałeś forum nie prywatne? Myślę że Jeży nie wnika w moderowanie forum, zaś moderatorzy robią to na co mają ochotę.