operacja Stalingrad
-
Myślę,że wszyscy którzy jadą powinni chociaż na chwilę wpaść w sob. na Leśnika i wtedy na spokojnie w grupie umówimy się tak,by wszystkie auta jechały razem.Razem zawsze pewniej,namiary do Navi są,ale różnie bywa.Chyba że ktoś już tam był,to jedziemy za tym autem.Rej. na miejscu jest od 9 do 10,więc myślę że trzeba być już na miejscu najpózniej 9.30.Wyjazd myślę 7.00 może nawet troche wcześniej?Jak na check-in,lepiej być pół godziny wcześniej niż 5 minut za pózno.Trzeba się dokładnie przeliczyć ile osób jedzie = ile aut musi jechać,w którym miejscu Poznania umawiamy się na wyjazd,itd.itp.
Też dobry pomysł.Na A2 będę wjeżdżał od strony Górczyna z ul.Głogowskiej,więc można by się spotkać na tej stacji BP,zaraz za wiaduktem górczyńskim,o ile reszta też pojedzie A2,i też będzie wjeżdzać na nią z tej strony Poznania.Bedę wyjeżdżał z tej stacji ok. 7.00Przemo pisze:Proponuję raczej spotkać się na początkowym odcinku trasy, na jakiejś stacji benzynowej. Mnie w sobotę na Leśniku prawdopodobnie nie będzie.