Liga Zimowa 2013 - Zawody 2/5 - 22.12.2013

Awatar użytkownika
esmar

Post autor: esmar »

Przemo miał po jednym starcie w HFT1 i HFT2.
TX200 HC_Burris Timberline
Awatar użytkownika
Grossus
Moderator

Post autor: Grossus »

Poprawione.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Tomx

Post autor: Tomx »

Przemo lepsza impreza w hft2, bo wiadomo hft1 to nuda :mrgreen: :lol:
hw77 +burris (wiatrowka odrzutowiec)/aa prosport vortek + buris timberline(karabinek klasa...zalezy w czyich rekach:))
Awatar użytkownika
Grossus
Moderator

Uzupełnione KZ i odległości.
Tomx

oby sie Hugo nie wkurzył :mrgreen:
hw77 +burris (wiatrowka odrzutowiec)/aa prosport vortek + buris timberline(karabinek klasa...zalezy w czyich rekach:))
Awatar użytkownika
cantchoose

Post autor: cantchoose »

Czyli wyszło mi że w 7 celach trafiałem powyżej celu nie wiedząc o tym x.x Głupi ja ;p
Steyr LG110+SS10x42MD // "pięknie słońce świeciło tylko deszcz wiał.."
Awatar użytkownika
ArturR

Post autor: ArturR »

Witam,
dziękuję wszystkim tym,którzy pomogli w przygotowaniu wczorajszej imprezy strzeleckiej.
Atmosfera była jak zawsze wesoła i swobodna :-) Muszę powiedzieć,że w kwestiach hobby/zainteresowań robiłem w życiu(i wciąż robię) wiele różnych rzeczy,a w strzelectwie terenowym najbardziej cieszy mnie fakt,że to się poprostu nie nudzi.Na spotkaniach/zawodach niby jest podobnie,ale jednak zawsze inaczej.Za każdym razem czegoś nowego się dowiem,coś tam spostrzegnę,i włożony w to wysiłek daje dużo zadowolenia.
Dziękuje moim wczorajszym współtowarzyszom z grupy (Maciej i Magda Majewscy) :-) Wczoraj "zagraliśmy grupowo",co zresztą przełożyło się na bardzo podobne wyniki,myślę że całkiem przyzwoite.Jedynie martwie się trochę o zdrowie Macieja :-/ bo jak widać na poniższym foto,w okolice ramion poszły Mu jakieś przerzuty/stygmaty(?!) od aluminium! :mrgreen: ;-)
Dziękuje też za odwiedziny i czynny udział naszemu gościowi Marcinowi Grzelakowi.Marcin,życzymy Ci wszelkiej pomyślności na emigracji u żabojadów :-) A u nas jesteś mile widzianym gościem,i w przyszłości wpadaj do nas postrzelać tak często,jak tylko będziesz chciał i mógł.
Jeśli chodzi o wyniki,to mimo deszczu były chyba lepsze niż ostatnio.Oczywiście gratuluję zwycięzcom kategorii,szczególnie Tomxowi,który w 2 tygodnie wycisnął z ProSporta więcej niż ja przez pół sezonu :-)
Jednak absolutnym fenomenem na skalę światowego strzelectwa były wczoraj pewnie dwie Panie,które choć punktów jako takich za bardzo nie ustrzeliły,to "procentowo" wypadły najlepiej ze wszystkich! :mrgreen: Już się boję co będzie jak zaczną na poważnie strzelać?! :-D Dzięki za przygotowanie grilla i smaczne ciacho ........

....życzę Wszystkim pogodnych,i pełnych wesołej atmosfery Świąt :-D
pozdrawiam i dozobaczenia ;-)
Ostatnio zmieniony 2013-12-23, 19:26 przez ArturR, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Grossus
Moderator

Na prośbę Artura:
Obrazek
Awatar użytkownika
mazgier
Moderator

Post autor: mazgier »

UFO?
Steyr HP & TX HC
Marylka i Heniu

Post autor: Marylka i Heniu »

Ło matko UFO nam Macieja namieża ojojoj
Tomx

pani Marylko to nie ufo, to jest fenomen amelinium :-) kto sie dotknie ten wpada w pułapke :mrgreen:
Awatar użytkownika
Patrykd

Post autor: Patrykd »

Tomx pisze:pani Marylko to nie ufo, to jest fenomen amelinium :-) kto sie dotknie ten wpada w pułapke :mrgreen:
Dobre, dobre. Taki znak zainfekowania :-)
ODPOWIEDZ