Liga Zimowa 2013 - Zawody 2/5 - 22.12.2013
- peacemaker
-
- cantchoose
1. Mazgier
2. HeniuD
3. Kolejna
4. Cantchoose
5. Grossus
6. MarcinW
7. Tegan
8. Rince
9. DAMDAR + syn MAURO (jeśli sprzęt dojdzie na czas)
10. ProArt
11. tomx
12. esmar
13. Ela
14. mahonxx
15. Przemo
16. Marcin Grzelak + Piotr (strzela - będzie na 85%)
17. Violetta
18. peacemaker
19.Maciej
20.Schrotflinte
21. Patrykd (tak na 85%)
2. HeniuD
3. Kolejna
4. Cantchoose
5. Grossus
6. MarcinW
7. Tegan
8. Rince
9. DAMDAR + syn MAURO (jeśli sprzęt dojdzie na czas)
10. ProArt
11. tomx
12. esmar
13. Ela
14. mahonxx
15. Przemo
16. Marcin Grzelak + Piotr (strzela - będzie na 85%)
17. Violetta
18. peacemaker
19.Maciej
20.Schrotflinte
21. Patrykd (tak na 85%)
Steyr LG110+SS10x42MD // "pięknie słońce świeciło tylko deszcz wiał.."
-
-
- cantchoose
Coś zabrać,coś potrzebne,coś pomóc - te i podobne pytania zawsze chyba najlepiej kierować przed zawodami bezpośrednio do Tomka(Mahonxx).On przechowuje cały nasz sprzęt na zawody i nie tylko, i wie najlepiej czy w danym przypadku potrzebuje pomocy np. z transportem itp.Wiadomo,że każda oferta pomocy będzie zawsze mile widziana,nawet jeśli nie okaże się konieczna Jesteśmy Stowarzyszeniem,więc fajnie byłoby,by każdorazowo przy organizacji zawodów i innych "tematów" dla Stowarzyszenia,była zaangażowana w miarę możliwości jak największa liczba osób.Chodzi np. o to,że zawody zwykle zaczynają się o 10.00,i nie sztuka jest notorycznie przychodzić już na gotowe za pięć dziesiąta,i powiedziec wszystkim już obecnym "cześć już jestem" No fajnie ze "już" jestes,tylko w sumie co z tego
Przygotowanie toru,z którego korzystają Wszyscy zajmuje sporo czasu,dlatego przygotowania zaczynaja sie o 8.00.Dlatego zapraszam Wszystkich chetnych do wziecia udzialu w imprezie na Forcie wlasnie na 8.00 Wyjatkiem od tej reguly niech beda tylko nasi szanowni Seniorzy czyli Pani Marylka i Heniu Oni moga przychodzic na zawody za piec dziesiata
Czy Wszyscy zgadzają się ze mną ?
Pozdrawiam Wszystkich,do jutra,i oby pogoda nie zawiodła
Przygotowanie toru,z którego korzystają Wszyscy zajmuje sporo czasu,dlatego przygotowania zaczynaja sie o 8.00.Dlatego zapraszam Wszystkich chetnych do wziecia udzialu w imprezie na Forcie wlasnie na 8.00 Wyjatkiem od tej reguly niech beda tylko nasi szanowni Seniorzy czyli Pani Marylka i Heniu Oni moga przychodzic na zawody za piec dziesiata
Czy Wszyscy zgadzają się ze mną ?
Pozdrawiam Wszystkich,do jutra,i oby pogoda nie zawiodła
Ostatnio zmieniony 2013-12-21, 16:10 przez ArturR, łącznie zmieniany 2 razy.
Proszę zabrać długopisy, mogą być takie do przekazania dla WSST
Jak ktoś ma podpałkę do grilla, to mile widziana.
Proszę wpisać tutaj kto co weźmie.
Ja powinienem się zabrać z całością sprzętu, niestety nie wiem jak stoimy z kartami startowymi, coś mi kołacze że Maciej wydrukował sporo i powinno być, ale jest już ciemno, a ja nie mam w garażu światła.
Jak ktoś ma podpałkę do grilla, to mile widziana.
Proszę wpisać tutaj kto co weźmie.
Ja powinienem się zabrać z całością sprzętu, niestety nie wiem jak stoimy z kartami startowymi, coś mi kołacze że Maciej wydrukował sporo i powinno być, ale jest już ciemno, a ja nie mam w garażu światła.
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.