Najbliższy weekend
-
-
no fakt byliśmy z Tomxem z pół godziny (okazało się że Artur rozpoznał mnie po śladach butów na śniegu )
Strzeliłem z 20 razy do kurczaka i indyka i w nogi Wiatr to nie taki problem ale palce grabieją z zimna, próbowałem nawet ładować śrut w rękawiczce.
Jutro "magazynkowcy" będą mieli przewagę...
Strzeliłem z 20 razy do kurczaka i indyka i w nogi Wiatr to nie taki problem ale palce grabieją z zimna, próbowałem nawet ładować śrut w rękawiczce.
Jutro "magazynkowcy" będą mieli przewagę...
Walther Hunter + Burris Timberline, Colt Army 1860, Hawken .45, Tryon Creedmoor .45
Ino, że w niedzielę, podle prognóz ma cokolwiek popadywaćGrossus pisze:Ja będę w niedzielę, ale w bardziej ludzkich godzinach typu 10:00.
Każdy zabiera co ma & uważa za słuszne zataszczyć - rozstawia a potem się strzela do wszystkiego co się nawinie pod lupę/lufę. Jeśli o to chodzi to NIKT Ci złego słowa nie powie jeśli będziesz ostrzeliwał jego cele sam nie wystawiwszy jakiegokolwiek własnego. Co najwyżej usłyszysz czasem z cicha jakieś "ciepłe słowo" jeśli akurat położyłeś/podniosłeś komuś reaktywny do którego akurat się przymierzał. I, nadal nie będzie to miało nic wspólnego z tym czyj to konkretnie był cel.DAMDAR pisze:A możecie przybliżyć mi całą formę spotkania tzn każdy przywozi swoje cele, i inne dobroci ?
Steyr HP & TX HC