LINK

Dzięki Marcin i Hugo:-D naprawde mocne kawałkimazgier pisze:Jako, że w niedzielę obiecałem Arturowi - poniżej to co sugerowałem jako podkład muzyczny pod strzelanie ze Steyra:
LINK
ja tam żałujęProArt pisze:może to i dobrze,że Steyr nie jest niemiecki
któremu przeszkadzają nieperfekcyjne śrubki, przez niektórych niesłusznie posądzany o psucie wyników i czarną magię tworzenia zerProArt pisze:Hugo - znany miłośnik niemieckiej technologii
No, chyba zgodzisz się, że Niemcy to jedyna nacja na świecie, która potrafi zagrać i zaśpiewać piosenkę o miłości w taki sposób, że słuchając jej człowiek odruchowo zaczyna macać rękami wokół siebie w poszukiwaniu Panzerfaust'a?Kolejna pisze:swoją drogą świetny teledysk do piosenki o miłości i narzeczonej tak cudownej jak kwiatek na łące:D
nie no co Ty, jestem cała wzruszona i marzę o tym żeby mi to ktoś pod balkonem stał i śpiewałmazgier pisze: No, chyba zgodzisz się, że Niemcy to jedyna nacja na świecie, która potrafi zagrać i zaśpiewać piosenkę o miłości w taki sposób, że słuchając jej człowiek odruchowo zaczyna macać rękami wokół siebie w poszukiwaniu Panzerfaust'a?![]()
![]()