Najbliższy weekend

Czyli kto, kiedy, gdzie i z kim
Awatar użytkownika
hugo

Post autor: hugo »

no, a nawiązując do naszej dzisiejszej rozmowy o Ek strzały łuczniczej ( :mrgreen: ) to tak jak podejrzewaliśmy: oni strzelają z FAC-a !! mi wyszło że mają 35-40 julianów.
Więc jak ktoś chce mieć FAC bez rejestracji na policji i badań na głowe to trzeba kupić ŁUK :-)
Walther Hunter + Burris Timberline, Colt Army 1860, Hawken .45, Tryon Creedmoor .45
Awatar użytkownika
mahonxx
Moderator

Post autor: mahonxx »

Kolejna pisze:dlaczego strzelasz do własnej żony? o.O
Jest kilka powodów dla których lepiej jest strzelać do własnej żony:

-strzelając do własnej żony wiesz że chcesz do niej strzelić, strzelając do cudzej też wiesz że chcesz strzelić, ale nie wiesz czy jej mąż chce tego samego.
-jak nie trafisz, lub trafisz ale nieskutecznie, możesz liczyć przy że odrobinie zaangażowania ona ci wybaczy
-cel jest ci znany i ewentualne uniki są bardziej przewidywalne.
-jest też znana wielkość KZ ;-)
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.
Tomx

Post autor: Tomx »

Taki łuk to mozna powiedziec powazna bron ,szczeze powiedziawszy spodobał mi sie ten sport. Wspomnienia z dziecinstwa ozyły :mrgreen: dzieki Karin za udostepnienie sprzetu
hw77 +burris (wiatrowka odrzutowiec)/aa prosport vortek + buris timberline(karabinek klasa...zalezy w czyich rekach:))
Awatar użytkownika
Kolejna

Post autor: Kolejna »

jak będziesz miał ochotę kiedyś znów postrzelać albo ktoś inny z forum to napisz smsa w piątek wieczorem to będę brać ;) (ale serio sms, nie odbieram jak obce numery dzwonią:D )

edit:
Hugo kurde, przez Ciebie Andrzej siedzi i waży śruciki. kurde. mamy 4 tysiące sztuk śrutu w domu i on chce do WSZYSTKO zważyć! to wszystko Twoja wina -.-
http://imgur.com/idBOcxK
Awatar użytkownika
Patrykd

Post autor: Patrykd »

Dobrze, że macie tak mało! 4000 to jeszcze można, ale ja już bym nie dał rady z tymi 20 ma pudełkami . :-)
Awatar użytkownika
WuDe

Post autor: WuDe »

Kolejna pisze:ugo kurde, przez Ciebie Andrzej siedzi i waży śruciki. kurde. mamy 4 tysiące sztuk śrutu w domu i on chce do WSZYSTKO zważyć! to wszystko Twoja wina -.-
Do rana zdąży :-P
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
Awatar użytkownika
ArturR

Post autor: ArturR »

Kolejna pisze:dlaczego strzelasz do własnej żony? o.O

fotki z łuku
http://imgur.com/H47Pbsd
http://imgur.com/qFbvE6D
http://imgur.com/SSZNivd
http://imgur.com/VwB8jjk
http://imgur.com/z9T3D0f

ProArt masz fejsa? mogłabym Cię oznaczyć jak zdradzasz swojego STEYRa z łukiem xD
nie mam FB,ale faktycznie dziś chyba więcej wypuściłem strzał niż śrutu :mrgreen:
bo gdy po południu zostałem już sam,to obok mnie wciąż strzelali Ci łucznicy z Leśnika,w końcu wywiązała się dłuższa gadka i dostałem propozycje postrzelania z Hoyt'a.
Powiem krótko - megaprzekonujący i zaawansowany sprzęt.Hm...to kiedy ta wiosna? ;-)
W tym miejscu dziękuję kolegom z Leśnika za wiele ciekawych rad i użyczenie sprzętu,no i oczywiście także Karin za użyczenie sprzętu ;-) pozdrowienia!
Ostatnio zmieniony 2013-11-24, 19:09 przez ArturR, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
ArturR

hugo pisze:no, a nawiązując do naszej dzisiejszej rozmowy o Ek strzały łuczniczej ( :mrgreen: ) to tak jak podejrzewaliśmy: oni strzelają z FAC-a !! mi wyszło że mają 35-40 julianów.
Więc jak ktoś chce mieć FAC bez rejestracji na policji i badań na głowe to trzeba kupić ŁUK :-)
"oni strzelają z FAC'a" - spadłem z krzesła pod biurko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
na jakiegokolwiek FAC'a może nie mam parcia,ale...dobry łuk pewnie nie jest zły ;-)
Awatar użytkownika
Kolejna

Post autor: Kolejna »

ProArt pisze: kiedy ta wiosna?
06 marca biorę wolne ładuję się w pociąg i jadę do wawy dać się pomierzyć (zważyć nie, głupich nie ma) i kupić łuk dla siebie, możesz się zabrać i wtedy wiosna będzie już w pierwszy weekend, czyli 8 marca;p
Maleństwo moje: LG 110 hp
Awatar użytkownika
Grossus
Moderator

Post autor: Grossus »

Z dzisiaj:
Maciej: Kochanie, w najbliższą niedzielę biorę nowy wóz i jadę postrzelać z wiatrówki!
Ania: Mogę jechać z tobą?

Obrazek
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Awatar użytkownika
mahonxx
Moderator

Post autor: mahonxx »

nice
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.
Awatar użytkownika
ArturR

fajnie :-) mamy kolejną kobitke w grupie i to cieszy,oby regularnie strzelała :-D
Awatar użytkownika
mazgier
Moderator

Post autor: mazgier »

Grossus pisze:Z dzisiaj:
Maciej: Kochanie, w najbliższą niedzielę biorę nowy wóz i jadę postrzelać z wiatrówki!
Mam zabrać Kruszynkę? :mrgreen:
Steyr HP & TX HC
Awatar użytkownika
Grossus
Moderator

Post autor: Grossus »

mazgier pisze:
Grossus pisze:Z dzisiaj:
Mam zabrać Kruszynkę? :mrgreen:
Właśnie się zapytałem i jeśli to nie problem to bardzo chętnie :-)
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Awatar użytkownika
Przemo

Post autor: Przemo »

Super, liga kobieca się rozrasta. Do zimowej pewnie jeszcze nie bo dziecko będzie za małe ale do wiosennej Małgorzata też dołączy! Ostrzegam dziewczyny, nie raz mnie skasowała na ogrodowych zawodach :mrgreen:
WSST
ODPOWIEDZ