Ty chcesz mu pomóc, czy jeszcze zdołować?cantchoose pisze:3-7x28 :D bez zbędnych bzdetów jak regulacja paralaksy czy mildoty, to tylko przeszkadza :)
Zawody 10/10 - 10.11.2013 - WIELKI FINAŁ LIGI WSST!!!
- Wiecho1967

jakoś nie odpowiedziałeś na moje wezwanie na dwie naszywkiProArt pisze:Przypominam wszystkim którzy zamówili naszywki,że mają one być dostarczone na jutrzejsze zawody.Dobrze byłoby mieć przy sobie "drobniejsze pieniądze".Koszt za sztukę to 6 zł.
Życzę wszystkim jutro powodzenia,ale przedewszystkim dobrej zabawy w fajnej atmosferze
"ONLY THE DEAD HAVE BEEN THE END OF WAR"

Jedne z lepszych zawodów w historii wsst swietny tor sympatyczne towarzystwo no moze z wyjątkiem szwagra  
 wynik już nie koniecznie  (przypominam ze liczy sie fun) ale za to żurek jaki pycha od dziś polubilem  
 ale tylko z pod ręki pani Marylki 
Bardzo dziękuję wszystkim za wspólny sezon bez was białe nie bylo by czarne a czarne biale

Bardzo dziękuję wszystkim za wspólny sezon bez was białe nie bylo by czarne a czarne biale
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.

- Wiecho1967

Generalnie to samo chciałem powiedzieć, więc tylko zacytuję kolegę Dugiego.dugi2004 pisze:Jedne z lepszych zawodów w historii wsst swietny tor sympatyczne towarzystwo no moze z wyjątkiem szwagrawynik już nie koniecznie (przypominam ze liczy sie fun) ale za to żurek jaki pycha od dziś polubilem
Panowie. Wielkie podziękowania dla WSZYSTKICH za świetny sezon dodam że mój pierwszy
ale na pewno NIE ostatni.

Gratulacje dla najlepszych.
Pani Marylko mój syn pokochał żurek a teraz szarpie babcie za fartuch kiedy mu zrobi
szkoda tylko że takiego już pewnie nie zje nigdy. ( chyba że w następnym sezonie)
Pozdrawiam.

ale na pewno NIE ostatni.
Gratulacje dla najlepszych.
Pani Marylko mój syn pokochał żurek a teraz szarpie babcie za fartuch kiedy mu zrobi
szkoda tylko że takiego już pewnie nie zje nigdy. ( chyba że w następnym sezonie)
Pozdrawiam.
OGŁOSZENIE!!! Zamienię dobrą prace w dynamicznie rozwijającym się kraju na zasiłek w krajach starej uni.
LGM-2-?????

LGM-2-?????
- 
				Marylka i Heniu

- Wiecho1967

- 
				Marylka i Heniu

- Wiecho1967

było świetnie. Na mnie oprócz oczywiście żurku naszej Maryli największe wrażenie zrobił rano przyjazd całego sprzętu na przyczepach i w ciężarówkach  
  Naprawdę potęga !
a mam też prośbę do naszego Prezesa żeby opublikować końcowe wyniki Ligi + wyróżnienia tu na forum (nie czekając na końcową tabelę, która pojawi się pewnie dopiero we wtorek - jutro jadę do Góry)

a mam też prośbę do naszego Prezesa żeby opublikować końcowe wyniki Ligi + wyróżnienia tu na forum (nie czekając na końcową tabelę, która pojawi się pewnie dopiero we wtorek - jutro jadę do Góry)
Walther Hunter + Burris Timberline, Colt Army 1860, Hawken .45, Tryon Creedmoor .45

Patrykd pisze:Generalnie to samo chciałem powiedzieć, więc tylko zacytuję kolegę Dugiego.dugi2004 pisze:Jedne z lepszych zawodów w historii wsst swietny tor sympatyczne towarzystwo no moze z wyjątkiem szwagrawynik już nie koniecznie (przypominam ze liczy sie fun) ale za to żurek jaki pycha od dziś polubilem
Zaraz zaraz ale to jest mój prywatny szwagru o tylko mi on może przeszkadzac
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.

mmmmph pffffrt tej;p jakoś w Obłotnem miałeś 56, niniejszym foch na Mistrza;pesmar pisze:jednak przy kobiecie facet bardziej się stara
anyway, zawody (moje pierwsze w życiu) okazały się fantastyczne i już się nie mogę doczekać wiosny:D (nie wiem jak z zimowymi, musiałabym kupić nową kurtkę w "podnaszalnymi" ramionami;p)
strasznie dobrze się bawiłam (chociaż zakwasy na lewej ręce domagają się pomocy) i cieszę się że mogłam tyle fajnych ludzi poznać :))
Maleństwo moje: LG 110 hp